Jump to content
Guest w1zz4rd

Shofiorski Kursove Na Honda ..

Recommended Posts

Guest w1zz4rd

Po zakon na 18ti qnoari moga da si podam dokomentite za shofrioskite kursove .. obache az iskam da karam na Honda .. taa nqkoi moje li da mi kaje nqkoq firma koqto se karat kursovete na Honda ?? :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Във Враца има една мацка ;) с винено червен СИВИК 5-а генерация 4-вратка УЧЕБЕН :P Ако искаш - идвай тук и ги почвай курсовете :P;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest svetlio

и за кво пък толкова искаш на хонда ти гледай да ги изкараш, пък на кво еби мама му...вярвай, не тва е от значение за това какъв си зад волана! :P;):P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Argento Vivo

И в София има учебна Хонда! Аз съм виждал един червен Акорд, (може и други Хонди да има) ако го видя ще му запиша телефона.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

И в София има учебна Хонда! Аз съм виждал един червен Акорд, (може и други Хонди да има) ако го видя ще му запиша телефона.

Ааа Да - точно така ! Един Акорд 5-а генерация след фейслифта (след 1996-а година) с...... :P 2.0 TDi мотора (РОВЪР-ов МОТОР ;) ) ! Виждал съм го няколко пъти ;) Ама казваш - бил червен, а на мен ми се мотае нещо из главата че беше тъмно зелен ! :P;) Както и да е де, може и да са два ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Абе и аз съм го виждал...Гледай ся. На кво ще караш курсовете е почти без значение. Аз се учих на Ладата на дядо ми (инструктор е). Ся карам Опел. Един приятел се учи на Мерцедес, а ся кара Жигула.Аз мога да карам и Жигула, ама той бая се озори до дето разбере как става...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

И Бойко и аз сме се учили да караме на жигула. Който може да кара жига, може да кара всичко, така че според мен това е най-добрият избор. :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emko

Който може да кара жига, може да кара всичко, така че според мен това е най-добрият избор. ;)

twa spored men e napylno wqrno :P moga da dobawq moskwi4 i lada.az sym karal na lada :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest w1zz4rd

pi4ove praviste .. obache taka i taka si plashtam .. pone da si plashtam za Honda .. tam e ideqta .. az ina4e parvite 2 3 meseca shte si karam djugana dokato sfikna zad volana .. :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...