rave77 2 #1 Публикувано 22 Април, 2016 здр колеги скоро се сблъсках с малък проблем с моя волан ХОНДА АКОРД 2005 К20. Откак то я имам почти 2 години гледам как волана ми някак странно се търка в двата пластмасови капака , реших да се заема с това тъй като ме дразни и е грозно ! разглобихме го извадихме и забелязахме че волана е вкаран (набит)повече отколкото трябва .обеснявам откъде съм сигурен за това че е вкаран повече волана защото моя познат има същата хонда изкарахме въздушната възглавница отвихме волана без да го вадим и установихме 4е има разлика в това как стои втория волан а всъщност нее докрай измерихме колко вкаран с дигитален шублер 4,56мм !! мисля че преди да купя моята хонда волана ми е бил свалян по незнайно каква причина лошото е че са го набили докрай и по този начин се е разширило гърлото му с шлиците! опитахме с моя познат сложихме втулка но след известно време ми се появи луфт ! така или иначе съм си поръчал друг волан искам да разбера дали някой се е зблъсквал с подобен проблем ! БЛАГОДАРЯ ЩЕ СЕ РАДВАМ НА АДЕКВАТНИ ОТГОВОРИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове