Jump to content
Guest Honda-Fenka

Една Хонда фенка иска да се присъедини към вас

Recommended Posts

Guest Honda-Fenka

Здравейте!Аз се казвам Веси и съм от Враца.Почти на 19 години съм.Харесвам марката Хонда ,дизайна на автомобилите и мощността им.Все още не разбирам много,много от коли ,но се надявам че около вас ще науча доста неща. :)

Редактирано от Honda-Fenka

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW

Добре дошла сред нас. ;):)

Редактирано от iVo_BMW

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

Здрасти фъстъче ;) (За неразбралите - аз съм причината да се запали, че малко ходиме от 2 години и 3 месеца ;) ) Радвам се че и ти се присъедини към общото "стадо" на Хонда ;) Хайде, обещавам по-честичко да ти я давам. За сега на полигона - по-нататък повече ;):);););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Урааааааа ;) Скоро цялата фамилия ще се принесете във форума, усещам ;);) Добре дошла драга ми съселянке ;) Пази се да не те сгазя някъде, че тези ПОД 25 години НЕ ги забелязвам много много.... :) Майтапим ся бре, Ти да не се засегнеш ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

Здравей и от мен :)))Каква кола караш? ;)))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

добре дошла ;) и с моя помощ се превръщаме в семеен клуб :);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

Здравей и от мен ;)))Каква кола караш? ;)))

Моята прелюдка приятелю, моята прелюдка :);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

Добре дошла ;););) Свестните типове си избират свестни мацки :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Horse

Тук е весело... ще ти хареса Добре дошла

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

Добре дошла ;););) Свестните типове си избират свестни мацки ;)

Благодаря ти за комплимента :);) То и с теб така де ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

добре дошла при нас

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest petrakiev

Привет и от един представител на марката NISSAN ;) prelude-BA4 и ти си като мен маи търсач на силни усещания :) и аз си давам колата на жената да кара - ама само ако съм с нея, щото ако е сама трябва да ви напрая на всички групова застраховка живот ;) - пък на Стефан ( M-TYPE ) две - ;) смелост ти пожелавам - роден научен няма ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest StanNSX

Добре дошла в клуба :);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

Привет и от един представител на марката NISSAN ;) prelude-BA4 и ти си като мен маи търсач на силни усещания ;) и аз си давам колата на жената да кара - ама само ако съм с нея, щото ако е сама трябва да ви напрая на всички групова застраховка живот ;) - пък на Стефан ( M-TYPE ) две - ;) смелост ти пожелавам - роден научен няма ;)

Честно да ти кажа, скоро и сама ще я кара. И тук е момента да и направя малко реклама (ама което си е така - така си е). Още когато започнах да я уча отидохме на полигона към 9 и нещо вечерта. Та дадох и колата и за мое огромно очудване потегли, като все едно е карала. А не Е! :) Мога да кажа, че когато аз се учех да карам, превъртах гуми на тръгване всеки път. Честно да си ви кажа, направо ме удари в земята моята мома ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martinez

Добре си ни дошла :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobi_manolov

добре дошла а сним4ица нешто на колата или на собствени4ката :))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Тука на сладур.цом го обърнахте... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Fenka

Урааааааа ;) Скоро цялата фамилия ще се принесете във форума, усещам ;);) Добре дошла драга ми съселянке ;) Пази се да не те сгазя някъде, че тези ПОД 25 години НЕ ги забелязвам много много.... ;) Майтапим ся бре, Ти да не се засегнеш :);)

Споко, аз не съм оттези които се засягат лесно.ама искам само да ти кажа, че скоро хонда фенчета няма да се присъединяват към форума ;) за това фамилията още не е цялата ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Fenka

добре дошла а сним4ица нешто на колата или на собствени4ката ;))

Снимчица на колата можеш да видиш :

Публикувано изображение

А снимката, която съм сложила в профила е моя.Там е и един човек-prelude-ba4 ;):);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Fenka

Здравей и от мен ;)))Каква кола караш? ;)))

:) все още си нямам кола и книжка нямам.Ама карам на prelude-ba4 хубавата хондичка. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blackmary

добре дошла!малко да увеличим женското присъсътвие във форума:))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Fenka

добре дошла!малко да увеличим женското присъсътвие във форума:))

Ами хубаво е и жени да има във форума де ;) Ако не е тайна колко на брой сме вече ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Всички нови фенове са добре дошли :) още един член на клуба, който се е убедил в една ИСТИНА, че други автомобили просто НЯМА ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ACURA-CRX

Привет и от мен мацка.Аз много се кефя на такива каки имам една позната мацка от моя квартал но се тези пусти ангажименти и немога да я доведа на някое савиране на полигона тя кара CRX-осемдесе и някоя год.много е добар дзвера верваите ми.А що се отнася до (ba4)даваи на мацката да покарва нали и тя ще влезе някои ден истински в клубъ. ;):););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blackmary

добре дошла!малко да увеличим женското присъсътвие във форума:cool:)

Ами хубаво е и жени да има във форума де :D Ако не е тайна колко на брой сме вече :D
ми по мои изчисления вече станхме 3 , ти аз и Ния! ако някой пропуснах сега е момента да си каже;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iva_honda

добре дошла!малко да увеличим женското присъсътвие във форума:D)

Ами хубаво е и жени да има във форума де :D Ако не е тайна колко на брой сме вече ;)
Ами не знам точно, но май сме малко! :cool: Добре дошла, и аз съм от скоро и то много скоро.От онзи паметен ден (дни) в който бяхме на Юндола.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOGIE

:D:cool::D:D ТРИАБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ В ФУРЪМА ДУМАТА "ФЕН" В ЖЕНСКИ РОД, ЧЕ НЕЩО МНОГО ХЛАЗГАВО ОТ slime :D;);):D:D:D

:DХИШНИЦИ :D

Редактирано от BOGIE

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Добре дошла в клуба :D И успех в начинанията пред волана :D време е да вдигнеш адреналина на Илинчо оште малко ;):cool: Пък като се видим можете да се дръпнете с моята кола и жена ;):D П.П.Припомни му на Илин че оште съштествувам :D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Friska :)

добре дошла!малко да увеличим женското присъсътвие във форума:cool:)

Ами хубаво е и жени да има във форума де :D Ако не е тайна колко на брой сме вече :D
ми по мои изчисления вече станхме 3 , ти аз и Ния! ако някой пропуснах сега е момента да си каже:D
Здравейте ДАМИ :D)) 4ри сме! ;) - макар и да не съм сред най- активните /засега/ ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 100NX Golf Destroyer

Ами като се е почнало - и аз да пусна едно:

W E L C O M E !

в сладур.цом темата

:cool::D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

Това си е ХОНДА БЪ ГЪ ТОЧКА ЦОМ! хаха....В общи линий аз към хонда изпитвам нещо подобно, като запознанствата в СЛАДУР.ЦОМ, така че не е далеч от истината, само дето става дума за хонди и техните шофьори(ки)! WELCOME!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

Когато си в заглавната страница с разделите тази тема изглежда смешна:

Тема: Една Хонда фенка иска да се...

Но трябва да е първата за да се види! Но всъщност тя иска да се ... присъедини! :cool: Да не се обидиш? Майтап да става!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

:D И успех в начинанията пред волана :cool:

Бих казал, по-точно зад :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

Когато си в заглавната страница с разделите тази тема изглежда смешна:

Тема: Една Хонда фенка иска да се...

Но трябва да е първата за да се види! Но всъщност тя иска да се ... присъедини! :cool: Да не се обидиш? Майтап да става!
Мисля, че излишно се пълни темата с коментари :D и пак ще има :D от страна на Victor и този път съвсем разбираемо и заслужено!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mistik

Привет на всички... от опит знам, че човек който се е качил на Хонда - остава завинаги нейн верен почитател... не може да си карал такава кола и да искаш да си купиш нещо друго.... освен може би онези ниските и широки ... дето вратите им се отварят нагоре.... но за които, като чета написаното тук, за повечето от нас едва ли някога ще е възможно :D шегичка..не искам да обидя никого ;) .Случайно попаднах на този форум, в опит да си намеря некой гъдел за мойта любима количка и да си сътворя подаръче за рожеднния ден.Ще се радвам да се присъединя към вашия клуб... изглеждате доста свестни хора... а и как може да е обратното... моята лична статистика е, че само готини хора карат Хонди.../спестявам си мнението за шафьорите на некои определени марки ;)/Като гледам ви липсва женско присъствие :cool: и ако не е много нахално от моя страна :D би ми било приятно....понякога да задавам по някое "тъпо женско" въпросче :D Као стана дума - има ли някой идея къде освен в Благоевград може човек да види и да си хареси от тия кристални фарове... че малко ми е далечко от Бургас? Предварително благодаря!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

Добре дошъл/ла (че нещо не разбирам много ми е объркано днес).Радвам се, че клуба се разширява и всякакви хора стават негови членове.Колкото до въпросите - не съм на мнение че женските въпроси са тъпи и прочие :cool: Питай :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...