POPAI 8 #1 Публикувано 5 Април, 2016 Здравейте колеги ,въпроса ми е да ли някой е демонтирал покривните греди на CR V 3 серия и ако може да даде информация,че искам мойте да си ги прибера и само при нужда да ги слагам. Лек Ден! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
POPAI 8 #2 Отговорено 13 Април, 2016 Над 500 прегледа и никой ли не е демонтирал фабричните греди на покрива да сподели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesss 12 #3 Отговорено 13 Април, 2016 Здравей колега, Лесно се свалят според мен. Трябва ти нещо подобно на шестограм и с него се развиват втулките, които държат лапите на багажника към покрива. Моят багажник също е оригинален, но откакто са го монтирали не съм го свалял. Прикачам документацията, с която разполагам. Надявам се да ти е от полза. Поздрави 07rack.pdf Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
POPAI 8 #4 Отговорено 13 Април, 2016 Здравей колега, Лесно се свалят според мен. Трябва ти нещо подобно на шестограм и с него се развиват втулките, които държат лапите на багажника към покрива. Моят багажник също е оригинален, но откакто са го монтирали не съм го свалял. Прикачам документацията, с която разполагам. Надявам се да ти е от полза. Поздрави Благодаря много! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове