kikoMC's 3 #1 Публикувано 27 Март, 2016 (Редактирано) Здравейте, Колеги! След продажбата на Хондата ми останаха летите джанти Borbet 15" 4x100 ЕТ35 7J с полирани бордове. Към тях давам и летните гуми Debica Presto 195/50/15 ДОТ 2015г. Карал съм ги има няма 1 сезон, като нови са. Към джантите вървят и конусоидни болтове, както и втулки за Сивик. Снимки: http://olx.bg/ad/prodavam-dzhanti-borbet-t-s-novi-gumi-ID5WCmc.html#0239e2e576 Цената се коментира за съфорумци. Редактирано 28 Март, 2016 от atoma Кога се трият теми: При липса на снимка/и на частта или частите. Не се допускат линкове към сайтове за продажба на автомобили, сайтове за покупко-продажби и т.н.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kikoMC's 3 #2 Отговорено 12 Април, 2016 Джантите и гумите са продадени. Останаха само гайките конус за алуминиеви джанти. Цена: 45лв. П.П. Колега, atoma, в бързината съм пропуснал да сложа снимките, за което се извинявам. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове