dobromir 2 #1 Публикувано 18 Март, 2007 Здравейте, ако някой е сменял биалети би ли ми казал приблизителна цена става дума за Акорд 95г Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
r2d2 6 #2 Отговорено 18 Март, 2007 Винаги съм се чудил на кво викат хората биалети. А дано да ме светнете ! , Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Policman #3 Отговорено 18 Март, 2007 Ми на стабилизиращата щанга отпред Ще ти струват около 50лв с тампоните Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #4 Отговорено 18 Март, 2007 ако имаш майстор нека ги отремонтира,стават доста по-добри от нови-оригинални турски Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dobromir 2 #5 Отговорено 19 Март, 2007 Ами майстора каза че има още живот в тях ама дразни доста хлопането. А също така ми бил разбит единия апарат на спирачките понеже жилото за ръчната там е закъсано дали е възможно да се е разбил от каране на ръчна? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #6 Отговорено 19 Март, 2007 това са едни малки късички щанги около 15см със шарнири в двата края, в Пловдив в Самурая ги има по 26 лв най-много 36лв до колкото си спомням от преди 5-6 дни в Бултрако са към 200лв Турските казват че са по-добри от останалите алтернативи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #7 Отговорено 19 Март, 2007 Зенко, давай телефони брат, та ако потрябва нещо да не се натрисаме на боклуци Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #8 Отговорено 19 Март, 2007 Извинявам се... ама да пита една невежа.. не се ли казва биели, или т'ва е друго? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #9 Отговорено 19 Март, 2007 биелата е друго Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nipparts 0 #10 Отговорено 21 Март, 2007 Здравейте, ако някой е сменял биалети би ли ми казал приблизителна цена става дума за Акорд 95гpi6i pove4e podrobnosti za akorda-osven god,dvigatel,ako moje i nom. na rama Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове