smbonev 0 #1 Публикувано 19 Март, 2016 Здравейте, От няколко дни се присъединих официално към феновете на марката с Civic VIII 2.2. Имам няколко въпроса, на които не мога да открия отговора: 1. Педала на съединителя скърца при всяко натискане и много ме дразни. Пръсках отдолу пружината с WD-40, но ефект няма. Сменя ли се, в комплект с нещо друго ли е? Как ще ме посъветвате да процедирам? 2. Много е странно за мен, че колата има двузонов климатроник, панорамен таван и оригинален ксенон, а не виждам копче за регулиране на фаровете. Ровейки из Гугъл останах с впечатление, че явно фаровете се регулират ръчно. Така ли е? 3. Заставайки срещу колата с отворен капак, в дъното на коша вдясно, има 2 резервоара за някаква течност DOT 3. И на двете капачки пише "brake fluid". Предполагам едното е за хидравлика, а другото за спирачките (по-малкото)? 4. Не съм сигурен, че в колата има антифриз, а не вода, затова мисля скоро да я закарам някъде да се промие и да се смени с нова охладителна течност.. От опита ми с предния личен автомобил, осъзнах колко е важно да се сложи правилния антифриз (а не червен вместо син). За този автомобил какъв е най-добре да се вземе? 5. Имам няколко козметични забележки по интериора - доста от пластмасовите детайли са надрани - корите, където са коланите, жабката и вляво от нея, към краката на пътника. За да не се облепя всичко с някакво фолио, има ли някаква паста, която да ползвам да махна тези драскотини? 6. Колата е без навигация. Може ли обаче там, където се изписват песните, часа и т.н. да се смени дисплея с друг, с цел да сложа камера отзад и да се свърже с този дисплей? Естествено, пак да може да се вижда някак час, песни, радиостанции и т.н. Целта е да не слагам допълнителни дисплеи по таблото и да циганизирам космическия кораб. 7. Счупена е част от надписа "Civic" на багажника и сега стои като Livic. Как и откъде да се сдобия с нова и лесна ли е смяната й? 8. CD-то поради някаква причина не работи, но е пуснат кабел с USB в жабката. Някой може ли да ме насочи къде във Варна могат да накарат да тръгнат и дисковете? Благодаря на всички отзовали се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cvetomir 13 #2 Отговорено 19 Март, 2016 Здравей колега , по 3ти : големия резервоар е за спирачките , малкия за съединителя , а по 1ви : седма има същия проблем , пръска се под едно гумено маншонче (ако сте двама , едния да натиска съединителя ,докато другия пръска е по-лесно , но и сам може ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове