Redman 25 #1 Публикувано 11 Март, 2016 Здравейте колеги, Пиша с надеждата да дадете мнения за проблем, който разваля удоволствието от шофиране на иначе така обичаничт от мен автомобил Honda CRV RD1-1998. Карам автомобила от година и половина и проблемът ме съпътства постоянно. При натискане на педала за газта колата не поема плавно, а като че забива и в даден момент се изфорсирва. Това го прави и спряла, и в движение. Доста е неприятно докато се движиш по магистарлатада забие и после рязко да подаде газ. Придърпва и е некомфортно при движение. Това го прави при натиснат педал на газта. Също така няма мощност. Аз от коли не разбирам и се осланям на знанията на майстори. Няколоко пъти използвам услугите на Омбре сервиз. Казаха че е от TPSensor. След всяко посещение казват че е готова, а в същност след известно време пак се започва. След 4-тото посещение ги попитах аджеба защо и ми отговориха да си закупя нов TPS от E Bay- това било разковничето, нямало смисъл да давам пари за втора употреба. Закупих си, смениха го и в крайна сметка пак същия ефект! Ще бъда благодарен за мнения и наскоки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове