nikootodesa 1 #1 Публикувано 11 Март, 2016 Здравейте колеги ! Предлагам да обновим темата за 7-ма генерация,гледам във различни теми се пише какво ли не ! Вчера си поръчах Масло за скоростите Honda -МТF от Бултрако Пловдив по телефона ! Цената е 59 лв за 2 литра с наложеният платеж до Хасково бърза поръчка за 1 ден ! Така ,че не е нужно да се обикалят магазините в провинциалните градове ,за нещо дето няма да се намери ! Попитах и цена за ремонт на кормилна рейка,а те ми отговориха така : По телефона запазваш час,оставяш колата за 2 -дни,монтаж-демонтаж на рейка 160 лв .Те карат рейката във друга фирма за рециклиране - 110-140 лв в зависимост от състоянието на рейката ! Обща сума между 270 и 300 лв,което ме учуди,че не е толкова чак скъпо. Колеги споделяте ,е станахме много със 7-ген 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
serj_78 0 #2 Отговорено 6 Юни, 2017 Здравей, колега, как е рейката, всичко точно ли е вече 1 год? Ако още караш хондата, разбира се. И аз имам тропането с рейката и трябва да минавам по твоя път , дай ми съвет. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове