eddy 214 #1 Публикувано 16 Март, 2007 (Редактирано) Здравейте! Молбата ми няма нищо общо с Хондите и затова поствам тук, но се надявам са събуди поне малък интерес. Въпроса ми е следния: Има ли някой от вас идея, къде от България мога да се сдобия с едно такова. Благодаря предварително! П.П. По-скоро се получи молба-въпрос. Редактирано 16 Март, 2007 от eddy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiholov 1 #2 Отговорено 16 Март, 2007 Скоро го гледах в магазина Офис1 в Мола(на етажа с Пикадилито) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #3 Отговорено 16 Март, 2007 Това нещо не знам има ли някакво специално предназначение ,ама и мен много ме радва ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers #4 Отговорено 16 Март, 2007 м не няма освен ако не броиш това как се релаксира пред него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #5 Отговорено 16 Март, 2007 Видях че колегата Еди наскоро е завършил СУ - Хим. Факултет и сигурно още са му пресни спомените за лабораторното упражнение "Математическо махало - разпределение на Гаус"! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #6 Отговорено 17 Март, 2007 Скоро го гледах в магазина Офис1 в Мола(на етажа с Пикадилито) Много ти благодаря! Сега ако се сетиш и за какви пари горе долу Шегувам се. ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Informer #7 Отговорено 17 Март, 2007 www.bezpanika.comПо точно тук Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #8 Отговорено 17 Март, 2007 (Редактирано) www.bezpanika.comПо точно тукТова е сбати якия магазин. Харесах си няколко наистина идиотски неща. Още в понеделник съм там. Редактирано 17 Март, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #9 Отговорено 17 Март, 2007 продават се подобни махала и по магазините за сувенири. Там където се продават разни мечове, склуптури, керамични съдове и прочее Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #10 Отговорено 17 Март, 2007 www.bezpanika.comПо точно тукБлагодаря за информацията и на истина е много готин магазина и аз още Понеделник съм там... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #11 Отговорено 20 Март, 2007 аз пък бих си го направил от разглобени карета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове