lookcho 98 #1 Публикувано 16 Март, 2007 здравейте някой знае ли какво ще става с тези тракери защото аз съм на бтк и сега не мога да тегля нищо и другия ми въпрос е към някой адвокат от форума (дано да имаме такъв ) как мога да си прекратя договорните отношения с тях благодаря за отговорите предварителнодайте адреси на чуздестранни тракери че няма филми за гледане пусни си криптирането на пакетите и би трябвало да стане и през бтк ... а адвокат няма да ти помогне по въпроса много , понеже договорите им са толкова добре направени че няма бягане ... единствения вариант е да си изтърпиш наказанията посочени в договора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dragorip 0 #2 Отговорено 16 Март, 2007 как по точно да си криптирам пакетите че да стане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #3 Отговорено 16 Март, 2007 има настройка да приемаш само криптирани ... не че ти трябва да криптираш ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dragorip 0 #4 Отговорено 16 Март, 2007 и това как или от каде се прави не съм чак толкова на ти с комповете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #5 Отговорено 16 Март, 2007 от торент клиента ,но кажи с какъв си ... ама първо да те попитам арената отваря ли ти се като сайт ?я някой модератор да изтрие темата ... а ти давай на лични или през скайп Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
323f-fan 4 #6 Отговорено 16 Март, 2007 (Редактирано) Няма как да теглиш,шото спряха тракерите и арестуваха собственика на АРЕНА.БГ.Също и бол.бг и замундата и датата Редактирано 16 Март, 2007 от 323f-fan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dragorip #7 Отговорено 16 Март, 2007 drago_rip е скайп името ми а в твоето инфо не пише Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #8 Отговорено 16 Март, 2007 Аве колега "dragorip" поооправи си подписа , че така ми трябват два монитора за да го видя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dragorip 0 #9 Отговорено 16 Март, 2007 до сега с това се занимавах че 1н приятел май си прави базици с мене и със бемветата му там разни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #10 Отговорено 16 Март, 2007 Аве колега "dragorip" поооправи си подписа , че така ми трябват два монитора за да го видя Аве колега слъсчо и на мене ми трябват два екрана за да видя твоя подпис Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 323f-fan #11 Отговорено 17 Март, 2007 Първо БТК ограничиха достъпа,а след това и спряха арената и другите дето ги изброихх.Собствениците са извикани в полицията,а собственика на АРЕНА.БГ е арестуван за 72 часа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #12 Отговорено 17 Март, 2007 ще поживеем , ще видим П.П. какъв ви е проблема с арената ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #13 Отговорено 17 Март, 2007 ще поживеем , ще видим П.П. какъв ви е проблема с арената ?Зад решетките е собственика еее малко арест и толкова , после ще ги осъди и всичко е наред ... а арената си бачка ,така че зор няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове