Jump to content
Guest DVD

:) Nov Sam Pomagayte Pls

Recommended Posts

Guest DVD

здравейте колегиимам си хондичка от една седмица и мисля да си я понаправя малко. като за начало искам малко да и вдигна нивото на звука щото е прекалено тиха :) искам да и слижа спортно гърне но ми казаха че хондите биле капризни кам гърнета и трябвало много да се внимава какво се слага. вапроса ми е вярно ли е това и ако да какво да сложа :tease:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе и аз съм се замислил. не знам какъв е проблема за гърнетата от илиенци, тъй като почти всички магазини за аксесоари зареждат от там

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

казаха че или почва много да гори или немойела да варви нормално :dry: ама според мен ако е достатачно голямо гарнето да не запушва системата няма да има проблем

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами има вече подобно обсъждане http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=9879&st=0 ,може да помислиш за едно от Mad Cowв и-нет има ли нещи сайт където може да го видим+цена (Mad cow)?:dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

по този повод аз се бях замислил за ремус за мойта струваше 319 евро, но се съмнявам да има някаква промяна в мощноста :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за remus немога да отделя толкова пари :worthy:обаче мога да те уверя че ще дигне конете поне сас 5 а ако всичко е оригинално и точно може и с повече ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за remus немога да отделя толкова пари :worthy:обаче мога да те уверя че ще дигне конете поне сас 5 а ако всичко е оригинално и точно може и с повече ;)

Ако от 1 гърне 6е дига6 5 коня и нагоре,не мога да си представя какво 6е стане ако махне6 и катализатора ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

може да стане , но ако двигателя е 1000 коня заводски :worthy: и е яко спънат

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за remus немога да отделя толкова пари ;)обаче мога да те уверя че ще дигне конете поне сас 5 а ако всичко е оригинално и точно може и с повече ;)

Ако от 1 гърне 6е дига6 5 коня и нагоре,не мога да си представя какво 6е стане ако махне6 и катализатора ;)
и аз си го мислех тва такмо при мен са два , а тапанарите в даначното не правят никакви отстъпки, че колата била над 100 коня :worthy: странното е , че техно тест са я изкарали 107 коня . Ако трагна да си слагам ремус ще я закарам на дино да видя каква ще е разликата със старото гарне и филтър и новото гърне и панелния филтър К&N дето взех оня ден ;) пък може и да изхвърля някой катализатор ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз имах предвид не само гърнето а за цялата изпускателна система от колекторите до гърнето.ако всичко е ремус би трябвали да ждигне кончетата ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

аз имах предвид не само гърнето а за цялата изпускателна система от колекторите до гърнето.ако всичко е ремус би трябвали да ждигне кончетата :bow:

Бе само за единия звук аз не бих се занимавал :thumbs: .............иначе почни от колекторите,генерацията и накрая си вземи някое марково гърненце...........или послушай 1net :lol:Ремус та ремус ..............те само лепенките дигат мощноста...........на половината пари ще си намериш по-добро кво му се кефат толко не мога да разбера............май мита идва от едни други коли дет са най-бързи и най-малко харчат Редактирано от tinki

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В нашия сервиз беше дошла една хонда дето от катализатора назад нямаше нищо, включително и катализатора. Човека щеше да сменя гърнета, но не можеше да си намери. Не се е оплакал от по лошо вървене. МОже би само сондата му беше по тромава, ама то е разбираемо при липса на всякакви гърнета. А що се отнася до звука мога да ти препоръчам нещо без пари :thumbs:Дойде веднъж едно момче с Тигра, беше се палнало по гонките. Вика искам колата да вади звук. Единия от монтьорите(познат негов)вика, че ще му го направи за без пари и изкара дрелката с едно свредло ф8. Беше на майтап работата, но момчето се нави. Качиха го на подемника и имаше дупка, проба-газ. Накрая колата взе да го докарва от към рев. Костваше му мисля 10-тина дупки, за без пари.Ама ти НЕ ПРАВИ така :bow:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...