JDMTonny 31 #1 Публикувано 26 Януари, 2016 (Редактирано) Продавам следните части от 4та ген хеч : - Преден капак без бабунка в перфектно състояние -Два фара - предна броня -калници в перфектно състояние има и подкалници с калобрани -седалки в много добро състояние -волан оригинален без забележка -табло в добро състояние - километраж за автоматик -корите на вратите -вратите имат ръжда под лайстните -заден капак -стопове -всичко от окачването -отпред с нови накладки отзад с барабани -чисто нов голям радиатор забележките се виждат минимални са -всмукателен колектор д15б2 с моното -изпускателен колектор -ролка за коляновия вал с 3 писти -скорости автоматик -компютър пм5 -хидравлика -двигателя за сега не се продава не се знае какво му е май е духнала гарнитура Може да забравям нещо питайте на лично . За цени също на лично . Някой чарколяци от 5та питайте с д15б2 - компютър п04 -ел стъкла - отново двата колектора От д14а2 англичанка 1996 -предна броня -седалки -табло -километраж -всмукателен колектор - изпускателен -делко -двигателя може и на части за сега цял -всичко по окачването -компютър P1J -скорости За цени моля на личнo. От софия съм колите са далеч от мен затова снимки имам само от 4тата . Ако някой иска нещо друго да пита може и да съм забравил нещо Редактирано 26 Януари, 2016 от JDMTonny Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове