mutafoff 8 #1 Публикувано 25 Януари, 2016 Колеги, за много години! Да илядите, Вие и вашите Хонди Сега на въпросЪт: Преди няколко месеца ми се наложи да сменям късите светлини ( крушките-H1) на Харвито и при смяната едната фасонка направи ми се разпадна в ръката. при другата положението не беше по - розово. Едвам ги наместих. Тъй като отново ми се налага да подменя едната светлина се опасявам, че това е краят на фасонките. Имате ли представа къде в София мога да се сдобия с такива или трябва да тараша по моргите. Предварително благодаря на всички отзовали се! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragijev 50 #2 Отговорено 25 Януари, 2016 (Редактирано) До колкото си спомням фасунгата на хървито беше такава http://malkom.eu/33116-SD4-961 Редактирано 25 Януари, 2016 от Dragijev 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mutafoff 8 #3 Отговорено 25 Януари, 2016 Колега...., точно такава е Откъде го изрови този сайт??? Много ти благодаря, наистина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragijev 50 #4 Отговорено 26 Януари, 2016 Еми като напишеш в google фасунга h1 honda и излиза на 1ви резултат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
japona 0 #5 Отговорено 20 Юни, 2016 за да се рушат вероятно греят! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове