Jump to content

pnp

Фен
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно pnp

  • Ранг
    Начинаещ
  1. В началото не знаех, че аудиториятя тук е... такава. Много бързо го разбрах и тихомълком се отдръпнах, без да го повдигам на въпрос. Изглежда обаче, че не само на мен ми е направило лошо впечатление. Пише се "лаИшки". Също като "наИстина". Tr1nky, пусни едно търсене във форума за "незнам". Резултатът е 27 страници. В тази тема също можеш да го намериш малко след твоето мнение. На всичкото отгоре ти самият си написал "неможе". Обещавам повече да не ви се меся. Жалко, че такива проблеми съществуват и са причина да не бъдем по-голямо и по-сплотено общество. Замислете се върху това. А аз ще се постарая да чета повече за да не ви губя времето с лаИшките си въпроси. Със здраве.
  2. Неграмотността на 95% от потребителите тук е основната причина да ненавиждам българския форум на любимата ми марка автомобили. За това и го посещавам сравнително рядко. Трима мои познати каращи Хонда (един от тях има даже две) не припарват тук, а посещават чужди Хонда форуми, поради същата причина. Няма тема без "незнам" и "немога". Римските императори и химичните елементи "статиЙ", "батериЙ", както и много други са също толкова разпространени. Да не говорим за "проЙзводителност" и "наЙстина". И не, това не са грешки от бързане, а от незнание. Женската част от форума и тя е същата стока, което е още по-неприятно и изненадващо за мен. Оправдания от типа "тук не е час по български език" демонстрират пубертетско твърдоглавство, неуважение към езика и събеседника и изродено възприятие, че неграмотното писането по форумите е "нормално". Голям "принос" за това имат и модераторите. Предполагам, защото и те са от онези 95% споменати по-горе.
  3. pnp

    Без коментар!

    Повече е бил пиян отколкото е бързал.
  4. Ако можех да си направя всичко сам, мисля че нямаше да пускам тема тук. Освен това нямам нито времето нито желание тепърва да се уча, как се слага HID и как се отваря фар. Не съм чак такъв ентусиаст. Предпочитам, да го оставя на някой, който знае какво прави и да му заплатя за услугата.Какво означава "фаровете да са с прожектори"? На моите на късите светлини има лупа. Това ли е? Аз само на късите искам да слагам HID.
  5. Съжалявам, не знаех, че не се разбира. Всъщност сега, като разбрах, че има и такъв вариант не съм решил още. Не знам от къде ще намеря такива фарове изобщо. А не ми се иска да сменям оригиналните с някои ниско-качествени "китайски" само заради едните рингове.Ако е толкова сложно или прекалено скъпо бих се отказал от тях. Влагата и HID са ми далеч по належащи и практични. Просто не знам от къде да тръгна и този форум ми е единствената отправна точка.
  6. Сигурен ли си? От сайта на линка, който дадох по-горе (http://www.automotivelightstore.com/) останах с впечатлението, че Angel Eyes комплекта съдържа ринговете и кабелите и те се монтиран на сегашните ми фарове. Според мен не е нужно да сменям целия фар. Ако е така мисля, че бих се отказал от Angel Eyes.
  7. Здравейте отново.Искам да направя няколко модификации по предните фарове на Accord 7-ма генерация, но не знам къде да отида. Трябва ми място, където ще ми свършат работа професионално.Ето нещата които искам да "тунинговам":- искам да сложа Luxima (четох, че те са най-добри, но ако има други по-добри, моля кажете) HID фарове на късите светлини- монтиране на Angel Eyes. Нещо подобно на това:http://www.automotivelightstore.com/Produc...cura/5cab_1.JPG- в единият от предните фарове има влага и искам да се отвори (то май за монтирането на angel eyes-а и без това трябва да се отваря), да се подсуши и почисти и след това да се затвори плътно така, че да няма повече изпотяване и влага, защото изглежда много грозноБихте ли ми упътили към сервиз/магазин където могат да свършат всичко това. Цената не е от голямо значение, стига всичко да е качествено и да остана доволен. Става въпрос за София.На luxima.bg видях, кои са сервизите, които монтират HID, но дали могат да направят и останалите неща от списъка? И дали имат нужните неща или аз трябва да си ги търся и купувам от други места (ebay например)?Благодаря.
  8. Да, знам че мога. Просто исках да разбера дали е наложително. Иначе като изтече валидността й ще я подновя в София.Мерси.
  9. Хах... супер. Много благодаря за информацията.
  10. Редактирах малко първият пост за да е по-ясно. Въпросът е дали ще има някакъв проблем при прехвърлянето на талона на колата на мое име, когато книжката ми не е издадена в София?Благодаря.
  11. Здравейте колеги.Имам едно запитване свързано с регистрирането на автомобила. Смених си постоянният адрес в София и съответно си смених и личната карта. Книжката ми обаче си е старата - издадена през 2000 година в родното ми място. Въпросът ми е, трябва ли задължително да си подновя книжката в КАТ София за да могат да ми сменят талона на колата на мое име? Автомобилът в момента е със софийска регистрация. Има ли някой тук, който е бил в подобна ситуация? Всяка информация би ми била полезна.Благодаря.
  12. Да, точно така. Съжалявам, че не съм се изразил правилно.
  13. Аха, значи не е задължително да е удряна? Просто това ми е единственото притеснение, а парите не са малко и искам да съм сигурен.
  14. Здравейте бъдещи колеги. Предстои ми закупуване на Honda Accord 2.0 2005-та година. Всичко изглежда идеално, обаче забелязах един "проблем". На регистрационният номер отпред пише: БУЛТРАКО Пловдив Паразджишко шосе 032/908 170, а на задният номер: БУЛТРАКО София Братя Бъкстон 40 02/9 555 222; 9 555 210. Някой може ли да ми обясни, защо регистрационните номера са различни? Притеснявам се да не би да е удряна и предният номер да е сменян. Благодаря.
×
×
  • Създай нов...