Jump to content

Fonzis_

Фен
  • Мнения

    132
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Fonzis_


  1. Здравейте, момчета!

    След смяна на нафтова помпа и дюзи, Акорда ми наби грешка U0107, че не си намира дроселовата клапа.

    Проверихме няколко пъти всички букси и кабели и всичко си е ок, но след чистене на грешката, тя се появява веднага. Пускахме и тест на клапата през диагностика Launch обаче не помръдва. Четох че проблема най-често идвал от реле, но на Акорд 8 не знам, къде живее.

    При 7-ма серия е над филтъра за купето зад жабката, но никаква информация за 8-ма серия.

    Моля, ако някой се е сблъсквал с този проблем да даде съвет и насока, че брадясах с тая грешка. :)


  2. Аз освен, Муген решетката и спортното окачване ,не виждам никаква друга разлика от обикновен type s.Без да правя реклама,защото не познавам собственика, тази обява http://www.cars.bg/offer/c2305820 изисква много повече внимание ,понеже е екзекютив с ръчни скорости спортно окачване хубави 17-ски допълнителни добавки на броните освен това е със светлия салон което за мен придава доста по-уютен интериор.Ако трябваше сега да избирам седан и имах парите не бих се замислил изобщо.Най-добрата на пазара в момента е тази и се чудя как още седи, което може да е основано на някакъв проблем с колата,но аз лично бих я погледнал задължително.

    Моя е друже, колата е отлична и все още не е продадена само и единствено, зашото не обичам някой да се подиграва на трудът ми и да ми се лигави с предложения, на които всеки би се изсмял.

    Имал съм 3 такива хонди и достатъчно други японски коли са ми минали през ръцете, като да знам какво да гледам, като купувам кола.

    Тази конкретно е много, ама много хубава :)

    Предишните 2:

    http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=99146

     

    http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=98859

    • Нагоре 1

  3. Здравейте,някой може ли да помогне?Удивителния до VSA свети постоянно без да изгасва,няма промяна в оборотите,ако някой се е сблъсквал с този проблем нека да отговори.БЛАГОДАРЯ  предварително...

    Заповядай!

    http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=99189&hl=


  4. Отдавна съм спрял да робувам на Марки и модели, кола като кола това е ;) , а и бензиновия едва ли ще ме грабне с вървене след MPS-ката :)

    Минусите са си същите, които съм казал и тогава, просто ми изпадна на оферта и това е!

    P.S. Продължавам да твърдя, че правилния Лексус е GS450h ;)

    • Нагоре 1

  5. Сега след като видях снимките съм съгласен с теб. Тази която гледах аз беше доста по-куц вариант, при това че беше luxury. Може би щях да я купя, ако имаше екстрите като твоята, но дори и кожата й беше различна (много опъната, гладка и твърда, не като твоята на дупчици). 

    Tи си гледал Business версията, въобще не е била Luxory


  6. Аве човек, под всичко без нави имам в предвид всички екстри без нави, ел.задна щора, подгрев, обдухване памет на волан и на двете седалки, връзване на телефон, преден и заден парктроник, Keyless go,сваляне на огледала при задна скорост, абе всичко без навито :)

    Относно кожата бих казал, че е една идея по-приятна на допир от на Акорда


  7. При мен светнаха след като разглеждах системите с едно ELM-че и въпреки че нямаше никакви грешки дадох едно чистене и явно загуби някоя адаптация :D

    Недей да търсиш под вола теле, ами си карай колата! ;)


  8. Говоря и сравнявам с Ис 250.

    Аз не съм съгласен!

    Хондата е и по-широка и по-стабилна и много по-евтина за поддръжка!

    Лексуса има глезотии като камера за заден ход и т.н., но на мен не ми липсва тази екстра, макар че е ок да я има като на Мурано ми беше в голяма полза, но то си е СУВ

    Преди няколко месеца щях да взимам един IS250, много красив, хубав интериор, хубав мотор и до тук...тесен, малък багажник, нереални цени за резервни части, въобще...ако ще е лексус да GS450h :)

×
×
  • Създай нов...