Jump to content

Hondafan

Фен
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Hondafan

  • Ранг
    Начинаещ
  1. Колега, видяла съм всички твои мнения за Джаза, но просто исках да чуя дали някойе имал проблеми с автомат.Много мерси за инфото. Дано всичко и е наред.
  2. Много благодаря на всички, които ми отговориха. Да се надяваме, че автомата няма да се развали Поне за 3-те години гаранция После ще му мислим...Като я взема (почти на 90% е сигурно) ще пиша впечатления.
  3. Здравейте на всички Хонда фенове!На път съм да стана истински член на клуба. Предстои ми покупка на Хонда Джаз 1.4 (предлагат ги в момента в Бултрако).Интересува ме следния въпрос - според вас кой вариант е по-добър - с механична или с автоматична скоростна кутия. От Бултрако ме съветват за автоматична, тъй като ще я ползвам за градско каране...Някъде из нета срещнах информация, че 20% от автоматиците на Джаза давали дефекти, но все пак това не е сигурен източник.То гаранция няма никога, но ме интересува, ако някой има наблюдения да даде повече информация и съвети по въпроса и освен това, ако има такава Хонда да сподели неговите / нейните впечатления от автомобила - здравина, возия, разход, поддръжка и др.Благодаря на всички, които ще се отзоват скоро, тъй като в близките дни трябва да действам.
×
×
  • Създай нов...