Jump to content

macaveli

Фен
  • Мнения

    46
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от macaveli

  1. май май от него прави проблем защото като поразклатя ключа и светва всичко което трябва.
  2. а при мен пали от ряз но нищо не светва.
  3. Така преди малко въртя си ключа на първа степен всичко светва цъква датчика за бензина и си тръгвам.Спрях след 1 километър за малко.Качвам се в колата въртя ключа и нищо по таблото не свети, нито се чува бензиновата помпа да цъкне.Въртя си аз и за секунда всичко което трябваше да светне до преди малко, светва за част от секундата и колата пали без проблем.Но когато върна ключа чувам едно прещракване като не превключвател.Та някой от Вас колеги имал ли е подобен проблем и как се е справил с него???Предварително благодаря на всеки който ми даде свястен съвет!
  4. това е добро парче!!!!Sak Noel - Loca People
  5. Никога не се предавай 2 (Never Back Down 2)
  6. 7 признака, че… … героите от Мечо Пух на Дисни употребяват забранени вещества: 1. На магарето Ийори не му пука за нищо, реакциите му са забавени и демонстрира силна липса на мотивация. Марихуана. 2. Прасчо се бои от всеки и страда от мания за преследване. Гъби. 3. Зайо си бута носа навсякъде, от всичко има нужда. Кокаин. 4. Тигърът не може да стои спокоен на едно място, постоянно скача и вика, никога не се уморява. Екстази. 5. Кристофър Робин може да разговаря с животните. Халюциногени. 6. Мечо Пух обича сладкото и има наистина безгранична фантазия. LSD. 7. Бухалът винаги се притича на помощ на всеки, който има проблеми. Дилър. Лекарят, поставил тези диагнози:неизвестен
  7. Същият проблем имах точно на шофьорската врата и се чудих какво става накрая свалих кората смазах целият механизъм и до сега нямам проблем!!
  8. Да провери акумулатора клемите да ли не са се окислили изтържи ги добре виж и кабелът за масата в какво състояние е!
  9. Колега...в момента за камионите има забрана да имат наредени повече от колко трябва светлини.Но все пак живеем в България
  10. Еми то това са един вид лепинки само че плазмени те се слагат върху стария климотраж не са отделни уреди и само си прекарваш кабеляците
  11. Ето това е моят километраж с боядисаните стрелки!
  12. Колегата PIKap е прав и с мен са се заяждали за сините светлини на номера.Другото което е имам няколко познати които са с неони поне бяха с такива до скоро защото минцифайките мнооого се заяждат.Имал съм сличай с един приятел в който се заядоха че сме с пуснати халогени през ноща при положение, че времето било ясно...така че какво остава за неон, който осветява цялата кола отдолу и наистнина привлича вниманието!Поздрави!!!
  13. Съжалявам колега нещо съм прескочил точно това със УВ-то.
  14. Колега аз съм с плазмен километраж...намацах стрелките с точно ама точно тази боичка и ефекта ....почти никакъв!! Може и аз да не съм го направил както трябва ама....
  15. Добре де колега познаваш ли някой който си е слагал от тези така наречени универсални стрелки!?Доволен ли е?Защото знам че за всяка марка и модел кола грамажа на стрелките има значени за правилното показване на таблото.
  16. Да колегата е прав....зависи на какъв полицай ще попаднеш ако се заяде и после ще трябва така или иначе да ги свалиш, и глоба ще имаш.Кофти е и само да се оглеждаш и да се притесняваш да не те спрат, че кой знае какъв заядлив тип ще ти се падне!
  17. Зависи на какви полицаи ще попаднеш.Но по принцип правят проблем и по закон е така ...защото особенно вечер отвличаш вниманието на другите шофьори.
  18. Колега виж да не е някой бушон...другото което може да е някой от кабелите които са зад таблото!
  19. Точно т'ва щях да попитам дали мога да изкарам поне до събота че утре съм на работа и колята задължително ще ми трябват и няма как да отида до моя човек да я погледне!?
  20. хмм спукан диск...интересно само че се чуда дали поне ще издържи да я закарам до моя си човек да я види....че той е малко извън града )
  21. И така колеги преди малко се прибрах от работа и слизам си аз от един надлез свивама леко в дясно да мина в другата лента изключвам от скорост и волана почна да играе....със намалянето на скороста се усили друг звук като тракане...то си беше точно тракане де....чакам на светофара тръгвам но нищо не се чува после пак тръгвам да намалям за другия светофар и волана пак почна да си играе и пак почна да се чува тракането....аз мисля че е от карето но въпроса ми е дали може да има друго нещо за да трака така и ако е от карето горе долу някои знае ли колко ще ми струва едно такова?Мерси предварително колеги!!
  22. Значи колеги на скоро претърпях малка катастрофа и радиатора си отиде купих радиатор свързаха ми всичко но перката не иска да върти!Пуснах прав ток от акомулатора до перката и тя си върти.....а само да кажа стрелката на таблото за температурата ми е счупена...може ли тя да е проблема....а да попитам и за датчика който включва и изключва перката каде по-точно се намира и може ли да е от него проблема и какви може да са другите варианти за този проблем...карам Хонда Сивик 5ген. хеч...Мерси предварително
×
×
  • Създай нов...