Jump to content

oddbo

Фен
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от oddbo


  1. Здравейте, от известно време се появи този безкрайно шизоиден проблем/звук, който се появява само и изключително между 2050 до 2100 оборота и то само когато е на скорост и без значение на коя предавка. Звукът е като цяло металически, все едно нещо изпада в резонанс и след 2100 оборота изчезва. Колата беше на майстор, който ме увери, че за завинтили абсолютно всичко че и неща, които не са на винт ;) Някой да е изпадал в подобан ситуация? Идеи какво да проверя?

     

    Съединителят и вскички негови компоненти е сменен скоро, сменени са рейки и какво ли още не.


  2. Все още успявам да превключвам скорости.

    по-трудно ли се сменят ? Смисъл при запален двигателЗа да падне нивото на течността значи е имало теч :)
    Е засега се сменят чисто - без стържене и все едно да не отлепят дисковете...но е като да ена косъм...не е комфортно хехе:hug:

  3. Въздух в системата.Виж за теч долната помпа.

    Man, мислиш ли...не виждам от къде е проблема със "свиренето"в този случай...май пак проблемите са два...задни накладки ипреебана ръчна и другото...някой да препоръча "на личен" сервизи да бегам да оправям, че ме чака трвърдашки преход към Батакоколо празниците... :)

  4. Благодаря за съветите, за жалост не съм толкова технически подготвен сам да си оправя,мисля е ясно. Час ще си запиша вероятно при някой от сервизите постнати във форума.Малко ме тревожи дали трябва да я карам до там. Май ще се окаже първия лагер на съединителяили долна помпа, а за ръчната - ще видим... :hug: Като има резултат ще споделя за решениетои все пак...ако някой има идея...welcome :)

    • Нагоре 1

  5. ПРОБЛЕМ!:)Качвам си е на Хондичката и първото - педалът на съединителя е паднал пак.Преди 2 седмици беше паднал, проверих за течност в казанчето и нямаше.Не бях проверявал от много време и реших, че просто си е "свършила". Доляхи всичко си се върна по местата. Две седмици по-късно, т.е. днес се качвам и педалът ми пак е много по-ниско. Слизам проверявам течността - всичко е ОК.Тръгвам и се чува мн неприятен звук на стържене като на ламарина с пирон.Натисна/ненатиснат/на скорост/ не на скорост - пак стърже. Все още успявам да превключвам скорости. Паркирах веднага и оставих колата. Няма теч по горната помпа на съединителя, има течност...не знам какво става. Не ми изглеждаи много добра идея да карам колата в момента/ CR-V 98 година, бензинов двигател2.0 - 128 коня./ Някакви идеи!? ;) Също от много скоро датчикът за ръчна ми светваза малко докато загрее колата, но няма никакви други странични ефекти...това ще го проверя със сигурност, но с другото какво да правя.Мерси предварително.

×
×
  • Създай нов...