Jump to content

didosan

Фен
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно didosan

  • Ранг
    Начинаещ
  1. Хм днес я пробвах... Запали за моя голяма изненада и то на момента явно нещо е било мокро но незнам какво а и няма гаранция след 2 дена да не съм в същата ситуация ..Някакви съвети ?
  2. Да чува се, и нея смених преди около година.Помпата е наред .
  3. 1995 Civic Всичко започна преди 2 седмици.От тогава нещата ставаха все по зле и по зле ( Започна да пали когато си иска, все по трудно и така до преди 2 дена когато напълно отказа).Стартера върти , акумулатор има а свещите ги смених .Нещата опряха до дърпане но там резултатите бяха удовлетворителни пали но със „зор“. След като си смених бобината преди година с ваша помощ си мислех да не е отново тя или кабелите на свещите ?
  4. Хм помпата не работи ,мога ли да съм сигурен че 100% е от нея ? И защо в началото даваше надежда като палех а сега не ?
  5. Ем вече въобще не припалва
  6. Не тя пали на бензин само.... след 1500 прехвърля на газ ...Преди малко четох че този шум в началото било от реле "занесох си релето на един TV техник и от тогава немам грижи.когато дадеш на контакт се чува как релето се включва и изключва ако не го чуваш от него е също така като изгасне лампичката завъртам на стартер..."
  7. didosan

    Civic 95

    Днес се качвам в колата паля я и гасне веднага...Преди време смених релето но пък тогава не палеШе изобщо. Като давах на контакт се чуваше едно бръмчене за 2-3 сек сега го няма какво е изгоряло ? На газ съм изжекцион пали на бензин (възможно ли е да няма бензин и затова да не пали )
  8. хм решението беше много просто свалих долната помпа (при двигателя) смазах почистих.Монтирах я пак обаче скърцането продължи, махнах уплътнението към скоростната кутия бръснах около лоста дето се подаваше и скърцането изчезна....(междодругото с огледало и фенерче се вижда феродовия диск) иии всичко стана тип топ оправи се.
  9. От пловдив съм. Тази седмица ще почета , какъв да си взема как се разкача и другата седмица мисля да я сваля да видя на какъв хал е (междодругото и моя съединител скърцаше ; И трябва ли да се вдига двигателя ?).Ако сте попадали на интересни теми за това споделете .
  10. Е добре де в гараж неможе ли да се направи? D15B7 CIVIC 95 COUPEЧе от монтиори съм си патил вече веднъж.
  11. Абсолючтно всичко си е наред(с изключемие на проблема). Просто преди 2 дена се качих паля натискам педала преди беше мек ся се натиска малко по трудноИ днес отказа . Казваха ми да го обезвъздуша или да съм навил нещо под помпата на съединителя че да не отделял толкова горе. И тем подобни.
  12. всичко е заминало или така се сменят ?
  13. Преди 2 дена съединителя ми взе да отделя много горе.Днес като си карам 1,2 и вместо да набирам оборотите ряско се качиваха а скоростта се на 40 км/h , и така до нас то добре че се прибрах.Течност в казанчето има.Скоростите влизат ама явно след като нещо.... Не ги разбирам много но тук сте ми помагали и друг път та се надявам да сполуча пак.Тааа за нов съединител ли съм или нещо се е запушило и няма течност ?(Преди ми беше свършила и аз си долях ама от тогава нивото не е мръднало)
  14. Да след 1500 обурота обръща на газ.А за свещите е странно да .Пробвах извадих нова свещ (имам резерни) сложих я в кабелите и не дава при запалване никва искра съпото с още 1 кабел пробвах и с друга свещ.След като запали закарах я на паркинга загасих я и след 2-3 сек я запалих отново без проблем но уви на следващия път не стана .
×
×
  • Създай нов...