Jump to content

iak

Фен
  • Мнения

    34
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно iak

  • Ранг
    Начинаещ

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна
  1. Всеки иска да е баровец, всеки сам определя труда си, но подобна цифра е нелепа...Коментарите за вредните също. Както се каза в една приказка - "на коЙто не му понася, да се изнася ". Не искаш да се тровиш - ставаш градинар или горски!Знам друга приказка - "не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава" или друго яче казано: "докато има балъци... ще има и хиени"(както се казва по Варненско). Сигурен съм, че докато има кой да плаща такива цифри за боядисване и подобни услуги... ще има и подобни, че и по високи цени...После/следпис: Гладът... е по силен от тока!
  2. Едва ли са лапета... и да се пита, какво биха ти казали - гепих ги снощи от 5 хонди!?До морското съм, ако скокнат зайците ще играят шамарите, че да не им шават ръцете!
  3. Нещо за мен... или да го оставя да събира прахоляк!?
  4. Подлакътника ме възбужда... пари, като вестници. Мини на интимна, може да договорим нещо...
  5. Долар ден! За големия бар... който е кът иде реч. Бартеросвам за подлакътник от/на ЦРХ 2г. или Сивик 4г. За съжаление нямам снимки, бара е черен и запазен! Иван - 0899 127 710skype: ivankrystev
  6. без да _аакм_ в темата, само аз ли виждам първа/последна .jpeg - емблемата клони ляво, не среда?парите не са много, но все пак това ще се носи, няма да седи в гардероба... Весели празници!
  7. и аз преди да сложа зимните, не ми е правило впечатление да е тресяло/ако е тресяло, е било много леко за да не го усетя/. не съм сменял цолажи на гумата, или висока/ниска. просто сложих същата, като лятната...
  8. как криви, до вчера е нямал грижи, сменя гумите и се появява. за ден ли се кривят дисковете? за ден няма как да изкривиш/счупиш или от сорта. тези майстори дето казват: дошло му времето... "как е дошло, от работа в нас/от нас на работа" - предполагам не си ходил на лов из чукарите за седмица или от сорта... имах същия проблем, при спиране ми тресеше. сложих нови гуми, там ми направиха баланса/уж на 100%/. след това отивам на реглаж, всичко е ок/уж 100%/, като казвам на "майстора", че тресе... а той ми вика: оправия няма ,криви дискове! как анализира и аз не знам, както и да е, излизам след реглажа - карам пак тресе!? преди да си помисля за криви дискове отивам на втори баланс/на друго място/, хайде пак реглаж/на друго място/ - сега нямам проблеми! какво да ти кажа, просто майсторите/повечето/ са... калпави и гледат да ти вземат $. кофти работа е с тях... при един, втори, трети - докато не намериш "баш майстор" за себе си, който да отговори на твоето виждане за такъв.
  9. батко, как да ти обясня, че всичко е въпрос на личен избор? изразих неангажиращо мнение... примера ти не бе на място. колата е твоя джоба за парата също... кеф ти риба, кеф ти паламуд.относно рицарите... бе пример, като за 5лв! не го приемай/те буквално
  10. като се замислиш съм прав/погледнато реално седнал/. 2008г. сме... скоро ще пуснат летящи коли в серийно производство, ние за железни джантета говорим... 3 кашона с изненади имам само дето ако те пусна по моя маршрут вечер, като не знаеш наизуст дупките, одма ше правиш 2 джанти , ей на снощи един автобус от насрещното ме избута и заслепи- наложи се с 50-60 да избирам между 25см дупка и бордюр... на магия без да виждам ясно минах по 10инчовото пространство между бордюра и дупката най-шибаното че шосето там е прясно кърпено и му личи - ако е валял дъжд дупката изобщо не се вижда, заобикаля се наизустза какво бе този пост, не схванах идеята... ама хич!?слагай калени железа и ако искаш го мини със 90-100, пък да видим... като не знам пътя, карам бавно, така времето за реакция е в плюс!
  11. като се замислиш съм прав/погледнато реално седнал/. 2008г. сме... скоро ще пуснат летящи коли в серийно производство, ние за железни джантета говорим... 3 кашона с изненади имам
  12. какви ли не схеми и калкулаций не четох из форума... това е кола замислете се - от точка А, до точка Б! естествено, че има и разходи по нея... на който не му се дават пари, не иска колата му да се драска/хаби мотора и незнам какво... да я зазида пред тях или продаде и ползва градски транспорт. верно, че "живота е скъп", малки заплати, недостиг на финанси.... но има постове, с драсканици за 5лв разлика... излагате секолега, с железни джанти са карали рицарите... това е моето виждане! гумата като ти е хубава и не спиш на пътя, нямаш грижи. като нямаш пари за нови, взимай 2-а ръка. сам преценяш дали само отпред ще й слагаш, ти ще я караш не аз.
  13. iak

    изгубена тема

    любопитно ми е, както бях писал във самата тема.. все си мисля, че на доста ще им е любопитно.все пак не говорим за: сивик 5 г. 2/4 врати, която си е голяма масовка/така мисля, на прима виста/.по логиката, която вкара... темата: "Кой какво кара + СНИМКА :-)" ...си е баш форумно социологическо проучване.да не говорим за темите(по памет)... кой, как изглежда/кой, с какво се занимава и подобните
  14. iak

    изгубена тема

    преди броени минути, пуснах тема за рекс преброяване... изчезна, някои да знае нещо?Hondabg.com Форуми > Honda фенклуб > Общи дискусии (бе тук, за да съм по точен)
  15. снимките са от друга тема! ...нищо против колегите и техните тунинг изпълнения. да предположим, че колегите ще скочат срещу ми(няма лошо) или други такива, на които им допадат тези тунинговани машни. та, до кой извод стигаме!? че всеки разкрасява колата си, според своите виждания за "тунинг"... за едни прекрасен, за други поредната тунинг-боза! повтарям се, но: лисицата, като не стигнала до гроздето... казала, че е кисело! ...и както каза колегата, tazzz: Това е форум...всеки изразява мнение... за мен/лично/ въпросният хондак, си е класи над горе посочените!
×
×
  • Създай нов...