Jump to content

Arsov

Фен
  • Мнения

    161
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Arsov


  1. Поздрави на Lenalee днес сутринта я видях като отивах към работа по Сливница до цирковата площадка , на atoma пак там (всеки ден му виждам колата) и на колегата със сивия прелюд на същото място.....

     

    Поздрави и на теб колега :) Аз съм със сивия Прелюд на Сливница. Правим си компания с Atoma :D

  2. Коментирате тяхното поведение, а се държите по същия начин. Всяка кола си има и предимства и недостатъци....отделно всеки си има вкус. Нека не падаме на тяхното ниво и да се изхвърляме, а да се уважаваме като автомобилни фенове ;)

    • Нагоре 1

  3. Колеги някой свалял ли си е мигачите от предната броня на 5 генерация. Вчера се опитах и голямо гледане и мъчене ама не разбрах как става, освен ако не сваля бронята :unsure: Ако някой го е правил или знае как става, нека драсне 2 реда :cool:


  4. Гуми: марка:Radial, модел:K106, брой:4,(подарък към джантите)

     

    Размер:205/45/16

     

    Джанти: марка:AEZ, брой:4 (имат съвсем леки козметични забележки)

     

    Цолаж:16"

     

    Междуболтово разстояние:4x100

    ЦЕНА: 250лв (твърда)

    тел: 0896764636, 0883367158

     

    Снимки:

    Публикувано изображение

    Публикувано изображение

    Публикувано изображение


  5. Колега карам същата кола и имам същия проблем...или поне в началото беше така. Сега обаче се усеща като давене и дори понякога колата толкова започва да придърпва, че ако не натисна съединител гасне. Това ми го прави след като я запаля и преди достигане на 3000 оборота, без значение от предавката. Стигне ли един път 3000 и се оправя. Напоследък почнах да си мисля да не е от свещи. Ако ги сменя скоро ще споделя резултата :)


  6. Поздрави на колегата от Варна със синия хеч 6та, с който се засякохме сутринта на паркинга пред блока. Аз съм момчето с Прелюда. Извинявам се, че не можахме да си полафим, но вече закъснявах за университета :(


  7. Колеги, имам нужда от помощ. Колата ми е Прелюд 5г. Вчера си купих джанти Борбет Т 17" и са доста широчки. Доколкото знам са 8j и с 36 офсет (несъм много компетентен може и да греша). В момента гумите на тях са 215/45/17, но опират във външния си край. Колата ми е с ниски пружини (4см мисля). Въпроса ми е какви гуми да сложа, за си реша проблема? Доколкото знам колегата rockDrive e със същите джанти, но той не влиза май често във форума, а немога да си държа колата така. Ето снимка на ситуацията:

    Публикувано изображение


  8. Да знам, че и ти си писал за GSL, обаче в замунда не са всичките качени. Наградата в GSL 1 (2010г.) мисля, че обърната в долари беше около 100 000$. Не помня вече :) Иначе с кракната версия няма да успееш да влезеш в батъл нет :huh: Само сингъл може да се цъка с нея. Мисля, че играта си заслужава. Преди 2 месеца, като се бях разтърсил я имаше за по 60лв чисто нова.


  9. Мерси за поканата! Точно така трябва да е. Феновете сме си фенове и споделяме общи интереси. Без значение, че едни харесват Хонда, други Фолксваген и т.н. :)

×
×
  • Създай нов...