Jump to content

mitko_v

Фен
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от mitko_v


  1. Колеги и колежки и по-зле ще става ;) По-злобни ще ставаме,по-черногледи,по-стиснати.....Според мен най-хубавото което могат да направят е да им разпространят лицата по-телевизията така около 6 месеца,че всяка възрастова група да може да ги запомни и да ги пуснат да си ходят и това в световен план ... да ги видя тогава.... само при мисалта че някой може да го направи ми става лошо и настрахвам .... ПАЗИ БОЖЕ ОТ ТАКИВА >>>> РОДИТЕЛИ И ХОРА >>>>

    съгласен съм с теб !! нека да ги видим пък след това да ги пуснат и да кажат : ВАШИ СА!! ;) Идвайте ми един по един ;) , може и по двама те педофилите са "цвички" това са плужеците на обществото!! ;) ;)

  2. не знам дали ще приемеш моя съвет понеже съм сравнително нов в този форум, както и във фен клуба! ;) така като гледам аватара ти си от софия, така че бягай до хонда омбре и момчетата там ще ти обърнат внимание;) няма да ти вземат много пари, а пък със сигурност ще ти кажат какшо и е на колата ;) УСПЕХ !!


  3. Момчета ако може някой да помогне ще почерпя:bow: трябва ми спешно БРИДЖСТОУН лятна205/55/16!:bow: В цяла софия няма всички познати за мен гумаджийници няма да зареждат повече летни гуми:bow:!! мен ми трябва само една ако не става ще взема и две!! ако може някой да помогне нека звънне на 0899998076!:bow:!

×
×
  • Създай нов...