Jump to content

AngelKrichim

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно AngelKrichim

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 30.06.1979

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Кричим
  1. Здравейте колеги притежавам Хонда Сивик 1996год. 1.4is искам да и купя нови гуми и да мина стенд за предницата, ако може да ми препоръчате свестен сервиз в Пловдив.
  2. Е да де ама живея на 30км от Пловдив и трябва да ида до там. Без термостат викам че няма да и стане нищо. А и до одеве я гледах и май ще я закарам направо до сервиз така и там ще кажат кво и е. Щото само предполагам че е термостата пък и незнам каде се намира със сигурност.
  3. Много се извинявам мерси за линка ще пообиколя малко из Пловдив да видим. За първо време мисля да сваля термостата и да карам без него малко да видя дали ще загрява пак. Само дето незнам каде се намира.... . Стискам палци да не е гарнитурата ама все си мисля че ако беше тя щеше да загрява повече и като пусна парното няма да има почти никакав ефект, а с него колота като че ли си работи нормално.
  4. Здравейте на всички. Значи преди два месеца си купих Honda Civik 1997 1.4is, само че напоследак забелязах че работи на по - висока температура ниакаде след средата на около 3/4 на скалата. А на нанагорно загря два пъти и отиде доста заплашително нагоре. И двата пъти спрях но перката на вентилатора не се беше включила, а втория път се включи чак след около пет мин., когато оставих колата да поработи малко на място, но като изключи изобщо не показа че охлади на таблото. Показа че охлади чак когато дадох газ на място. Незнам като пусна парното да духа на 4 работи нормално малко под средата. Вече трети ден чета форума, много ми харесва и съм доволен че има такова място в интернет за хонда ама не ми стана много ясно и ще съм благодарен на всеки който ме насочи кам някой свестен сервиз в Пловдив, защото от това което прочетох може да е всичко термостат гарнитура, помпа и така. Също така от каде да купя и качествени части. Между другото забелязах че губи и течност за хидравликата и май е от съединитела щото от педала излиза една много тънка струйка в купето. Благодаря на всички предварително.
×
×
  • Създай нов...