Jump to content

vanyo75

Фен
  • Мнения

    75
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от vanyo75


  1. Колега,най добре фани некой разбирач за морална подкрепа при покупката,инак колегата е казал-капачката на маслото,а от мен:дай ряз при пълен ляв и десен,ако щрака бегай,ослушай се при по висока скорост за виене отзадните колела!ако има бегай.Виж и пушека при подгрял мотор!........ :P Инак при мене само 2 биалети аут+предни накладки ииии само юруш:blink::(


  2. 40-те извора :) заглавието не е ПЛОВДИВ И ПАЗАДЖИК само! :) предлагам го само защото е по средата приблизително :) инак най-на сърце си ми е стария мил беглик ,ма нема се хареса секи :tooth: Иначе адмирации на Дъртото..... :tooth: за идеята :afro:


  3. абе то естествения подбор ще се погрижи за тия гърчавите :robot:то 2012 дебелите ша поотслабнем ама ще оцелеем а тия гърчавите ша изчезнат!може да има различни състезания:1. надпиване с бира2. ядене на наденички с горчица3. 1+24. търкаляне на буре5. носене на пълна чаша с бира на 50м (даже май са много да не си развалим формата)конкурси за красота:6. най голяма коремна обиколка7. най-големи стрии на корема и други части на тяолото8. най-много целулит (това за женската част понеже целулита е гаден и не вирее по мъжете)

    И сега кво :afro: Да си развалям диетата ли :stupid: таман ги дотътрих 134кг ;) аде да пуснем кантар класация, и по точки у клубчето :pirate::punk::music:

  4. Е, поне ако се спека нещо на тая национална /що ли си го мисля/, ще има къде да ида при приятели! Направо мятам въдиците в багажника за всеки случай. Дайте повече инфо и карта на местопрестъплението :)

    Карта дадоха.Ето и инфото-отива се с палатки,разпъват се шатри и маси и въдици и се почва :drunk: и Ац/Дц бичи...Всеки си носи едини и пиени и маси и столови, и така.......... :lol:
    Уррааааааааааааааааааааааа:)!:)!:P!:)!:)!:P!!!!!ДРАЙФ :sick::lol: купоооооооооооон!!! Некой няма ли да фьрка самотен натам да ма извози срещу съответно заплащане :plane::slap::newbie: ,па ша черпа по бирка :drunk::tooth: :tooth: ,че мноо скъп стана :censored: бензин!!! :cry::boxed:

  5. Тоше заформяшесе нещо за БЕГЛИКА но майната и бате емчо са организаторите,да питаме тях А. ;)

    Относно агнето........заформя се за следващия месец нова офанзива на яз. Беглика с печено животно както лани. Нека стиковаме с бати Емчо и Ванко75 датите и пускам тема за организацията. Но това определено ще стане след Националната среща приятели.

    трайте още малко бре :lol: :lol: :lol:

  6. НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ, ЗА ДА ИМАМЕ БЕЗОПАСНИ И СИГУРНИ ПЪТИЩА..Мисля,че НАЦИОНАЛЕН е написано правилно!!!Аз приветствам инициативата с 2 ръце!Писна ми да плащам за нещо,което не съществува ;) !Визирам данъците и европейските ни пътища ;) Длъжни сме да подкрепим инициативата,поне като автомобилисти!Мися, че с коли няма да ни допуснат,но като данъкоплатци сме длъжни да покажем,че ни писна да си трошим таратайките по този лунен пейзаж ;):rolleyes: Прелагам,въпреки кризата и немотията ;) да се организираме от различните градове,поне да присъстваме ;) това поне ще покаже,че не сме безралични!!!;):)


  7. Дааа......,да зема да ритна темата и аз! :lol: Виждам,че няма мераклии за среща,а има-нема месец до празниците :lol: та поне да питам ще има ли некой мераклия да се запознаеме на по бира по Великден:confused:Тогава ще съм в "резервата" :confused: за няколко дена :confused:


  8. Според мен огромна помощ оказваме на колегата!!!Да не казвам мойта колко е дълга..............................! :P Та нека си заврем таралясниците в дивия ;) и да помогнем на човека да си избере кола!!!Ма кат гледам къв сеир сме,по-добре да се консултира в други сайтове! :):D


  9. Само да допълня, че американско купе с мотор 2.0 няма. Има 2.3 - Аз карам такова. :)

    .......тогава аз карам афганистанско купе от 4г, без да зная дори :D

    Колега, твоето също е хамериканско, но е орязана версия, произвеждана само за американският пазар. Твоята е с климатик, а не с климатроник, кожен салон с отопление на седалките, четири двойни пръскалки на фаровете и др. са рядка опция, изобщо няма раздувки на четирите калника и още доста разлики.

    Относно двигателя - 2000сс е доказано най-оптималния избор за двигател при всички антомобили в средния клас, като тази кубатура е призната за най-добро съотношение икономичност/мощност.

     

    Е как така караш американско купе, като не е произведено в Америка? :P

    Доколкото знам, има един модел на Accord Coupe 6gen.

    След като казваш, че твоето е "американско", е нормално да се предположи, че имаш предвид американската му версия...

    А ме светни тогава какво е хамериканското по колата ти?

     

    Публикувано изображение

    те тва пише и на мойта :D сигурно и тя е авганска.... :D :D


  10. Здравейте колеги!Азсъм от едно монтанско село :P Нищо че живея в Пловдив от има-нема 15 години.........,Та идеята ми е да се събереме по великденските празници:Dпоне си мисля ,че всики тогава ще са при близките си и може да се събереме,без да се натовариме допълнително финансово :D Аз специално ще се радвам на една регионална среща :) а, се сещам и за други емигрирали индивиди от третия вид... :D които биха се включили :P ...те да се сещат сами кои са........... :D


  11. Колега,карам автоматик,обаче не съм от разбирачите,ама да дам идея...... :P При мен автоматика се управлява от компа!!! Дали не дрънкам глупости ;):D Що не пробваш да откачиш акомулатора за 2-3 минути и да опиташ пак


  12. А 8-ми я кръг от дрифта ? аз мислях ,че ще ходим да го гледаме ?И друг вапрос защо темата ни нее в важни ? преди там седеше ?! сега какво е по различното?

    Че кво и е важно на темата.Ние сме прости майни...........провинциика бате!!!Сега с новите тескерета да не забравиш да са впишеш че си шоп!!! да та уважават !!!нищо лично :D А среща ще има и този,и седващия,и по-следващияпът...... само споко :D

  13. А какъв е проблемът...

    След като сте си избрали кола, купили сте я, карате си я, радвате й се, иската да я направите още по- добра, да я регистрирате в данъчното?

    Преди година и аз си купих ЖЕЛАНАТА от мен кола.

    Освен прите за нея - Данък в/у сделката в общината - 722 лв., годишен данък за 2009г. - 398 лв +3.15лв лихва ;)

    А мрънкам ли? Това са законите на държавата ни... ;)

    Хъмммммм....,Колежке,да не сте объркали марката ;) То твойте рекети ,като за Мазерати!!!:D

    Ние, сиромашията ша са въздържиме от коментар!! :);)

    PS-рекет=данък!Не е спам ;)


  14. Колеги само да ви кажа, че за Акорда ми искат 200 лв данък. Няма да я регистрирам в данъчно колата,докато не опре работата до кокъл :D

    Дааа...... самата истина е-200лв е,да го е...а! И аз така чакам втора година,ма работата отива към опън одзад Вързали са се КАТ и Данъчно в мрежа и нема мърдане ;):););)

  15. За жалост повечето пъти се крият доста прилично

    В Пловдив се разкарва един бял опел астра без никакви опознавателни символи - няма светлини, няма надпис. На него не спирам. Ама не ме и гонят :D
    Тоя орел с ориз съм го виждал в Пловдив, но за съжаление и да не му спреш на него не му дреме и няма да те гони - СНИМА С КАМЕРА! Когато минах покрай него вътре се мъдреха двама униформени с радар и камера, която беше прикачена към него. Ако радарът "хваща" на повече от 300м съм в опасност, защото преди да ги видя се движех със 70...
    Точно тоя опел с камерката и радара ме надена одзад ,с пасата бях,пази боже....... ;) то беха молби,то рев,даже и ремонта ми платиха,само да не уволнят пикльото зад волана :) Даже и повтори-за по-сигурно ;) убъркал педалите!!!!!! ;) Кво да ги праиш........убавци :lol:
×
×
  • Създай нов...