Jump to content

Ludia Max

Фен
  • Мнения

    46
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Ludia Max


  1. Кой беше вчера на левия завой на сфетофара за ст.град(7,8,9)кам 16:30Да обменим малко инфо. за Хондичките :P

    Сигурно за мене иде реч? С фалвето канди,дет най-нахално спрех до тебе и те заразпитвах как е хондавелката?От младост още я забелязах и започнах да оглеждам как стой на пътя и как изглежда в движение,и на сфетофара викам чекай да го питам тва момче,доволен ли е от 'убавицата :thumbs1: Аз още съм пресен хондаджия и събирам всякаква информация :ranting: Само дето още си нямам лепенки :worthy:
    Сети се :santa:

  2. Най- странното е защо се пука джама?Няма причина само от заледените парченца, явно има някакво напрежение, а това е само при невидими леки изкривявания!!!Може и да не съм прав, но джам се пука или при удар на колата, или при малки "шупли" от камъчета и после започва рано или късно да се пука, и не на последно място изправяния от стар удар и стъкло поставено под леко напрежение.

    Преди може би около месец карах зад един камион и хвръкна едно камъче,чу се здраво но нищо му нямаше на стъклото.Може би е от това,странното е че се спука от най-долната част на стъклото? ;)

  3. По-обед започнах да си почиствам колата от снега.Запалих я да позагрее и включих парното да духа на стъклата.Докато си чистех чух странни припуквания.Помислих че е от гърнето но уви,когато влязох в колата видях че предния джам се цепи :lol: Стъжни ми се :lol: Някой има ли идея защо?И дали знаете как стои въпросът с преместването на стикерите?Благодаря предварително


  4. И аз имах проблем с ел.стъклото.Прескачаше ми точно преди да се затвори напълно бяхастрошени 3-4 зъба от зъбчатката и не можеше да го захване машинката.Опитах се да направя зъби с течен метал но не стана защото на тази сплав неможело да хванеМожело да се навари но почти нямало хора за това.И си взех машинка втора ръка и всичко е ОК. :D


  5. Ако не мойта 6г. какво друго ли ? :punk: Ами ако е за нейната цена сас сигорност ще е някоя японка дурга! Бих искал да е нещо мн по високо като Гт-Р з350 някой тайп Р или какво ли още не .. но не бих си зел друга освен японска кола... преди карах голф и слет него се качих на хонда .. и с 2 думи прогледнах :punk: японците са си японци !

    Много си прав и аз съм на това мнение "желязото" си е истината :punk:

  6. Колеги само педала до долу мотор-ите са здрави :) Колкото до баирите и аз съм 1.4 90к.к.с. със скорост 130 на Траянови врата излизам с 120А и разрешението на скоростта е 130 внимаваите,има доста магистрални полицаи :P


  7. Не си и помисляйте за нова аз съм търсил, цената която ми казаха --- направо паднах от коня 3200лв. нова :) :) :dry:

    Трябваше да ги питаш :"вие цяла кола ли ми давате" :) М-у другото един приятел си рециклира преди около година рейката иако не ме лъже паметта му излезе към 200-250лв.
×
×
  • Създай нов...