Jump to content

lvo

Фен
  • Мнения

    40
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно lvo

  • Ранг
    Начинаещ

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. Колеги оказа се,че порблема е от съвсем друго естество.Някой глупак преди да я купя от автокъщата е налял някакъв вид масло в казанчето на спирачната помпа (може да е налял и в казанчето на абс-а,но не съм стигнал до там).Сега съм разглобил спирачната помпа и търся под дърво и камък ремонтен комплект,защото стената на помпата е здрава само едната гумичка се е скъсала.Моля за помощ,ако знаете от къде да купя ремонтен комплект.От Пловдив съм.
  2. Ами нонстоп си свети от момента като дам контакт докато загася колата.
  3. Пробвах го ама нищо не става.Даже експериментирах и докато се диагностицираше дръпнах ръчната и я пуснах и сега вече не ми дава код 2-1 а ми дава код 1-2.Четох че това е проблем с мотора на хидравличната помпа.Ама къде се намира това и аз незнам... Иначе грешките неискат да се изтрият.Като дам контакт веднага си светва абс пак и така си стои.
  4. А мога ли да изтрия грешките чрез разкачане на акумулатора?
  5. Колега много благодаря за светкавичният отговор,но аз стигнах до това с ръчната спирачка ама не разбрах какво точно е проблемно,защото ръчна имам като я вдигна лампата светва,като я смъкна огасва и по принцип ръчната държи добре...да няма някакъв датчик на задните колела за ръчната?
  6. Ама тая кола няма Vtec... мотора е f20z1
  7. Здравейте колеги,проблема е следният.Хондата я взех с неработещ ( постоянно светещ на таблото ) ABS.При закъсяване на буксата се диагностицира с две дълги и едно късо мигане,след което се повтаря.Четох доста но нищо неможах да разбера освен,че това е код 21.Интересува ме какво точно казва че е дефектирало?
  8. Благодаря Ви колеги за изчерпателните отговори.Спрях се на Bosch silver 40Ah 330A цена към днешна дата 126лв. 3 години гаранцияНай-доброто на пазара ми казаха от 3-4 места било ACDELCO 45Ah 540A на цена 154лв 3 години гаранция
  9. Колеги въпросът ми е колко амперчасов е оригиналният акумулатор на тази кола със двигател 1.4 16в 75 к.с. и колко ампера макс.ток?
  10. Ами имам климатик но вече си купих филтър за 25лв.Аз лично не помня точно от къде съм го чул или прочел,но ми е запечатано в ума,че на 10000 се сменя филтър на купето.Отворих темата понеже там където ми правиха профилактика на климатика имаха всякакви филтри направени от апсолютно един и същ материал.Цените им бяха от 8 до 16лв като се има предвид че някои от тях бяха 2 пъти по големи от моя.
  11. Здравейте колеги въпроса ми е някой да е напасвал на сивик англичанка 1.4ис 5 врати,филтър за купето от друга кола,че ми писна на всеки 10000 км да давам по 25лв.
  12. ами телефон нямам с питане ги намерих че са доста в края на халетата.Иначе цялата операция трае около 40мин.пред мен имаше един човек и след него закачиха моята кола
×
×
  • Създай нов...