Jump to content

mraFkata

Фен
  • Мнения

    74
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно mraFkata

  • Ранг
    Потребител

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София
  1. вместо да се чудиш от какво е (има 1000 възможности) по-добре я закарай на сервиз ,моето предположение е ,че си за смяна на лагер
  2. Здравейте на всички ,имам следния въпрос ,как да махна скапаните щифтове на капака ,който скрива задвижващия механизъм на чистачките? опитвам се по някакви начини и резултата е само 1 счупен щифт ,което ме кара да мисля ,че има все някаква тънкост в това упражнение. Колата е Сивик `94 хеч. Мерси предварително!
  3. Здравейте на всички! Искам да попитам следния въпрос ,къде се намира моторчето на чистачките на Сивик 5ген. 1994 ,д13б2 , и как изглежда то?
  4. mraFkata

    Кой е убиецът?

    подписа се отнася за друго ,няма общо с карането... това е една сравнително известна реплика ,която има съвсем друго значение...
  5. mraFkata

    Кой е убиецът?

    JoroHondata напълно си прав ,надявам се повече хора да са на нашето мнение ,както и повече хора да се вкючат в коментара на темата ,бих искал да прочета общото мнение на "народа"
  6. mraFkata

    Кой е убиецът?

    да ,но с 60 км/ч имаш доста по-добра преценка върху нещата и доста повече време за реакция. начинът по-който ще реагираш в критичната ситуация ,когато караш с 200 се различава доста от начина ,по-който ще реагираш ,когато се движиш дори и със 100
  7. mraFkata

    Кой е убиецът?

    по дяволите ,защо е истина ,защо хората станаха такива? ? ? после пишете кой с колко бърза кола е и теми от типа "с колко км/ч най-много сте карали" ! ! ! докато има такива ентусиасти нещата ще продължават да бъдат все толкова тревожни! ! ! повръща ми се от всички СВИНЕ на питя!
  8. извинявам се ,не съм уточнил - говоря за предните (шофьорската и пасажерската седалки)
  9. Здравейте на вскички!Имам следния въпрос ,тъй като седлаките са ми малко нестабилни - искам да ги сваля и да ги оправя ,но не знам как се свалят.Колата е Сивик 5ген. хеч 1994г.Мерси предварително!
  10. АНГРЕНАЖЕН РЕМЪК!!!!!! ЗАДЪЛЖИТЕНО ГО ПРОВЕРИ ПРЕДИ ДА СЕ ОПИТВАШ ДА ПАЛИШ ПАК
  11. Здравейте на всички като предварително се извинявам ,че UP-вам малко стара тема ,но тък като нямам никакво време да обикалям ,а имам сериозна нужда от подложки за пружините бих искал да попитам КЪДЕ И ЗА КОЛКО ПАРИ МОГА ДА СИ НАМЕРЯ ПОДЛОЖКИ? Мерси предварително!
  12. е то ако заяжда жилото на газта -> при смяна на предавката ще придърпва ,така че надали е жилото
  13. Хондилак (м/у Хонда и Кадилак ако някой не се досети )
×
×
  • Създай нов...