Jump to content

ispor

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно ispor

  • Ранг
    Начинаещ
  1. Някой ще рита задници на стари самовлюбени спортистииии!Чакам с нетърпение!
  2. Честита нова година,и честито ново двуразово палене.И аз съм в клуба.В едно съм сигурен за себе си-не е от маслото.Миналата есен като си взех акорда/внесен от Италия/ маслото и беше като чай.Сигурно скапания дон Макарони де Спагетанджело никога не беше чувал че трябва да се сменя от време на време.Аз обаче бях посял всичките си парички за колата,и се позабавих около месец-месец и нещо със смяната на консумативите.Уж нямаше да я карам,ама то сърце трае лиИ при първите студуве го почна номера с паленето.Ошашках се,ходих и питах един от сериозните хонда-майстори във Варна,но тй ме успокои че много хонди са така и не е страшмо,а само неприятно .Сега съм с МОТУЛ СИНЕРДЖИ 6100 10W40 и няма никаква промяна-като е студено пали от втория път.МА КАТО ЗАПАЛИ КАК ВЪРВИИИИ!!
  3. Една здрава лопата с одрязана дръжка също не е излишна за багажника.Има по магазините едни много симпатични пластмасови със сгъваеми дръжки,ама на мен лично не ми вързват доверие.Все пак може снега да е збит или замръзнал.
  4. Освен това,да не изключваме вазможноста той също да чете този форум.
  5. Аз си мисля момчета че не е добра идея да се вдига много шум извън форума,да не вземе да се уплаши катила. Той явно е достатъчно самонадеян за да се показва с нея все още.И колега,ако нямаш връзки по-добре не разчитай на полицията,те са най-добри в това,да глобяват за колани в града и за светлини през деня.
  6. Аз в момента умувам за същото.За моята-акорд купе,производителя препоръчва 195/60/15 и 205/55/15.Според калкулатура за гуми,205/50/16 ще повиши диаметъра на колелото с 5 мм. спрямо 205/55/15. Според калкулатура това е допустима разлика.Чудя се обаче,ако не намеря джанти 16 ,дали ще стане много ниска ако сложа 205/50/15 на оригиналните джанти?
  7. Колега,с какви гуми е твоята,мисля за лятото да сложа 205/50/15,но се притеснявам че ще стане много ниска.
  8. Браво,удари десятката,от октомври имам такава и всеки ден се влюбвам повече. Жената горката хем се кефи,хем ревнува.Ако знае че вече си мисля и за шадоу ще ме паряса.
×
×
  • Създай нов...