Jump to content

inwertor

Фен
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно inwertor

  • Ранг
    Начинаещ
  1. благодаря но това беше първото , което направих - не беше проблема в майн реле, а в комутатора но аз като се зачекна за нещо : искам да разбера дали наистина в това е бил проблема
  2. питам : така ли се държи колата, когато комутаторът не е наред т.е., изгасва в движение - възможно ли е хем да работи /комутаторът/, хем да не работи!питам, защото ми казаха електричарите, че когато направи този проблем с изгасването в движение или дори когато съм спрял на сфетофар например, просто не подава обратен сигнал към компа?!
  3. да всичко си свети - просто изведнъж светва първо жълтата лампа и двигателя изгавса - карам по инерция и спирам за да не се пребия!
  4. тенкс 1net!значи влизат 12V но нищо не излиза комутатора как мога да го объркам?но си мисля , че и датчика на хол не е наредсега съм я зарязал в сервиз при електричари, но нищо не са открили!иначе съм от казанлъки друг въпрос: щом на коланите пише 95 г. - значи ли че тогава е произведена колата?е-е-е че кеф ;) току-що ми звъннаха май-наистина съм объркал кабелите на комутатора/аз имах такова някакво съмнение , че съм се пооакал- не си направих схема/обаче питам , дали с това ще приключи всичко и пак ще си лъзгам хондичката!?защото ми гаснеше в движение както си карам без значение колко е загряла , на какви обороти , с каква скорост карам : раз и в движение изгасва!
  5. тенкс 1net!значи влизат 12V но нищо не излиза комутатора как мога да го объркам?но си мисля , че и датчика на хол не е наредсега съм я зарязал в сервиз при електричари, но нищо не са открили!иначе съм от казанлъки друг въпрос: щом на коланите пише 95 г. - значи ли че тогава е произведена колата?
  6. на талона пише 96 , но нещо се усъмних като поръчвах частите - казаха ми че е 91но аз проверих на коланите пише 95а тази грешка разбрах че е за запалването но точно къде?
  7. БЛАГОДАРЯ! КЪДЕ Е ТОЗИ ПРОФИЛ? (ТРУДНО МИ Е С АНГЛИЙСКИЯ)ЗА КОМПЮТЪРА НА КОЛАТА ЛИ СТАВА ВЪПРОС? КОД 15а трябва да пиша с малки букви :tease: не разбрах къде е този профил за да го попълня?
  8. БЛАГОДАРЯ! КЪДЕ Е ТОЗИ ПРОФИЛ? (ТРУДНО МИ Е С АНГЛИЙСКИЯ)ЗА КОМПЮТЪРА НА КОЛАТА ЛИ СТАВА ВЪПРОС? КОД 15
  9. КОЛЕГИ , НЯМА ЛИ НЯКОЙ КОМПЕТЕНТЕН ?СПЕШНО Е
  10. ЗДРАВЕЙТЕ , КОЛЕГИ !МОЛЯ МНОГО Е СПЕШНОИСТОРИЯ: ИМАМ HONDA CIVIK SHATTLE , D16Z2 - ОТСКОРО, КОГАТО БЕШЕ СТУДЕНО -НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ- ПАЛИ НА 1/4.СЕГА ВРЕМЕТО СЕ ПОСТОПЛИ : СУТРИН, КОГАТО Е СТУДЕНО ПАЛИ НА ЧЕТВЪР И СИ ВЪРВИ , НО КОГАТО ПОЧНЕ ДА ЗАГРЯВА КАКТО СИ КАРАМ СПИРА В ДВИЖЕНИЕ (ПЪРВО СВЕТВА ЖЪЛТАТА ЛАМПА НА ТАБЛОТО И УГАСВА - ИЗЧАКВАМ НЯКОЛКО МИНУТИ И СИ ПАЛИ , МИНАВАМ ИЗВЕСТНО РАЗСТОЯНИЕ И ОТНОВО ЦЕЛИЯ ЦИРК!) КАКВО СЪМ РЕМОНТИРАЛ: ПРЕПОИХ ГЛАВНОТО РЕЛЕ - ЦЪКА СИ - ВСИЧКО Е О.К.ТОКУ-ЩО СМЕНИХ БУБИНАТА И КОМУТАТОРА И ДИСТ. КАПАЧКА (СТАРАТА МИ СЕ СТОРИ С ЛЕКА ЦЕПНАТИНА В СРЕДАТА)И О УЖАС! ИЗОБЩО НЕ ЩЕ ДА ЗАПАЛИ!МОЛЯ ДАЙТЕ АКЪЛ
×
×
  • Създай нов...