Jump to content

kalio

Фен
  • Мнения

    152
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно kalio

  • Ранг
    ninja graphic designer
  • Рожден ден 21.06.1976

Profile Information

  • Кара
    Accord Aerodeck 2.0 1995 CE2
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София
  • Интереси
    Honda, Лютиерство, Музика

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. Здравейте колеги, Продавам 4 броя зимни гуми Debica с размер 195/60/15 ДОТ 2017, до колкото мога да го разчета., Карани са два сезона. Гумите са в много добро състояние. Свалени са от Акорд-a, който вече не притежавам и са ми излишни. Гумите се намират в София. Изпращам с Еконт за цялата страна, за сметка на купувача, с опция преглед. Телефон за връзка 0887182063, Калин. Може да ми пишете и на вайбър. Цена: 45лв на бройка. Цена в комплект: 150лв
  2. Може да намина довечера с червената шейна... Някой има ли стикери, че ми изпопадаха.
  3. Запалих я за първи път от два месеца (седи пред нас, съединителя е пред счупване), запали от раз, макар акумулатора да е паднал доста.Предстои и посещение при Омбре в началото на Април.
  4. kalio

    F1

    Само RTL!!! Нашите коментатори ме дразнят неимоверно! И съм супер доволен от първото състезание - Бътън първи! МакЛарън отново начело. Сезона ще е интересен, определено!
  5. Уффффф, жестока е! Незнам, какво не и харесват някои колеги... Аз лично очаквах разочарование, както с новия Сивик. Но не би! Новия NSX е уни-ка-лен! А това, че ще е с електродвигател ме радва още повече!
  6. Днес ще има ли някой на Екото? Не съм идвал от 100 години!
  7. Че е американска американска е... Обаче тая цена ми е съмнителна. Май и се е случвало нещо повече от ожулване...П.П. Изобщо не е екзотика... Все едно моята да е.
  8. По въпроса за разхода: незнам как ги постигате такива ту ултра ниски, ту супер високи...Моята харчи около 13 градско (разбира се през зимата отива към 14-15), а извън градското е към 7,5/100 - засичал съм многократно по дистанцията София -Варна и обратно.
  9. Не съм карал много 7 генерация, но от скромните си впечатления (около 200 и нещо км) мога да кажа че съм във възторг. Освен това от шефа на Бултрако знам, че е по-добър от новата осма генерация!
  10. Ха здравейте и от мен! Моята е Акорд Аеродек '95 F20B3 136 коня, от Америката. На 173000км в момента, имам я от две години.Така първо лошите неща:Както вече се каза многократно спирачките са зле. Моята беше зарязана от предишния собственик (шваба) и нито консумативи нито нищо беше сменяно поне от 1-2 години... освен масло.Наложи се да сменя предни и задни дискове и накладки... задните дискове бяха скръб, апаратите бяха блокирали и изобщо не държаха.После се оказа че и предните са много износени и се наложи да сменя и тях. Въпреки всички усилия и средства не мога да кажа, че сега спира добре.Съеднинителя също е за смяна...Един проблем който предполагам рядко сте срещали... семеринга на делкото пуска масло, вече го смених веднъж при Омбре, но видях че пак е започнал да пуска.Зимно време пали малко със замисляне, но до колкото знам, повечето Хонди са така...Другото е по окачването: биалетки, тампони и накрайници... всичко за смяна, но това по нашите пътища си е нормално...Иначе съм много доволен, много добра возия, добри фарове, салона не е мръднал, почти като нов. Удобни седалки. Всички прибори и други джаджи работят.Няма ръжда по купето. Стабилна е на пътя, карал съм я със 180 и е като залепена, освен това спокойно можеше да вдигне повече, но реших че няма смисъл...Шумоизолирането е на прилично ниво. Двигателя (особено ако генерацията ви е в изправност) почти не се чува, няма вибрации в купето. На двигателя може да сложите кафето си и даже вълнички почти няма да видите Дизайна и си ме кефи много. Абе много си я харесвам. Следващата пак ще е Акорд!
  11. Явно имаш предвид щатската версия... За Европа най големия мотор е 2.4. За съжаление даже непознавам собственици на такъв акорд...
  12. Чичко Глицерин прави чудеса! От както намазах уплътненията на всички врати, през уикенда, до днес всички се отварят без никакъв проблем. Имаго в Аптеките за 85 стотинки шишенцето.
  13. Еййй тея хонди вече без фарове ли ги правят? Е паа оно... таковата... и аз мисля да цъфна.
  14. Дано и аз успея да дойда...
  15. И аз ще кажа "да"! Макар да залитам повече към тъмнокоси с големи кафяви очи... или зелени... или сини...
×
×
  • Създай нов...