Jump to content

Apache

Фен
  • Мнения

    36
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Apache

  1. Apache

    Виц на деня

    След оставката на правителството Искра Фидосова решила да емигрира от държавата.Самолетът обаче се разбил на остров, пълен с канибали. Зарадвали се канибалите на богатото меню, наслагали картофи в жаравата, заболи Искра Фидосова на шиш и наредили на най-малкия от тях да върти шиша, ама много бавно, а останалите отишли за дърва. След час се връщат, а оня малкият върти шиша, ама яко набрал обороти и върти като електромер на ЧЕЗ!- Шо въртиш толко бързо бе? Нали ти казахаме да е бавно, за да може месото да се опече равномерно?- Е пааааа – оправдало се канибалчето – като въртим бавно тая бърка у жаравата и яде картофите
  2. Apache

    Виц на деня

    Доктор започва да пише рецепта, но забелязва, че вместо химикалка държи термометър. Докторът, замислено:- Мамка му! Някой задник ми е отнесъл химикалката!
  3. Apache

    Виц на деня

    Кого ще изберете на предсрочните избори?А. ЛуфтханзаБ. Бритиш ЕъруейзВ. Еър ФрансГ. Друга авиокомпания за незабавна евакуация
  4. Apache

    Виц на деня

    На пациентка и звани телефона настоятелно докато е на зъболекарския стол, ядосан зъболекарят вдигнал и казал: След малко свършвам, плюе и тръгва..
  5. Apache

    Виц на деня

    Авиокомпанията Quantas.Преди полет пилотите вписват своите забележки (З) в дневници по поддръжката, а механиците от наземния персонал - своите отговори (О). Тъй като и двете страни се отличават с особеното си чуство за дружелюбен, но понякога черен хумор, с годините се е натрупала доста своеобразна колекция от лаконични задочни разговори. Предлагаме ви малка част от тях: ----------------------------- З: Лявата вътрешна гума е почти наложително да бъде заменена. О: Почти заменихме лявата вътрешна гума. З: Нещо подрънква в пилотската кабина. О: Нещо беше затегнато в пилотската кабина. З: Има умрели бръмбари по челното стъкло. О: Поръчани са живи такива. Ще ги инсталираме след следващия полет. З: Има признаци за протичане на течност по десния колесник. О: Признаците са отстранени. З: Системата "Свой-Чужд" не работи. О: Системата "Свой-Чужд" никога не работи, когато е изключена. З: Двигател, инв. № 380-8006FAF-89-19, липсва под лявото крило. О: След кратко разследване, двигател, инв. № 380-8006FAF-89-19, беше открит под дясното крило. З: В пилотската кабина има мишка. О: В оборудването на пилотската кабина е добавена котка. З: Полетът мина нормално, но помощната система за управление при приземяване работи доста грубо. О: На този тип самолет няма помощна система за управление при приземяване. З: В момента на включване на автопилота самолетът губи 30м височина. О: Проверено неколкократно в хангара - самолетът държи височината стабилно. З: При заключване на ръчката на газта, същата се движи много трудно. О: Ключалката е сложена там с цел ръчката на газта да се движи ТРУДНО..., идиот такъв! З: Подозирам, че в челното стъкло има пукнатина. О: Подозирам, че си прав. З: Самолетът се държи странно. О: На самолета бе наредено да се държи прилично. З: Иззад контролния блок на радиста се чува силен звук - като че ли там седи някаво джудже и блъска с чук по плоскостите. О: Джуджето е открито. Чукът - иззет. З: Радарът пищи неистово. О: Радарът е препрограмиран. Сега ще чурулика тихо.
  6. Apache

    Виц на деня

    Иванчо изпраща Марийка на санаториум за 20 дена. На ж.п. гарата:Тя на прозореца, той на перона, влакът вече тръгва, Иванчо дава последни заръки:- Да ядеш, да спиш и да не се ебеш!Тракат колелетата, влакът се засилва, Марийка от прозореца вика:- Не чух, не чух!Иванчо тича по влака и повтаря същото, изведнъж си тряснал главата в един от стълбовете, излезли му искри от очите и викнал:- Еби се, бе мама му стара!Влакът вече на сто метра, Марийка вика от прозореца:- Чух, чух!
  7. Не можах да ги намеря колега sorry.
  8. И аз имах едно време, в една голяма книга ги бях подредил но незнам дали ги пазя още ще трябва да проверя.
  9. Apache

    92-95 Civic Eg Jdm Look

    добра колекция
  10. Apache

    Видео

    http://www.youtube.com/watch?v=Jzq85LMzZNk&feature=player_embedded#!
  11. Две страхотни групи, дано да дойдат наистина.
  12. Apache

    Видео

    http://vbox7.com/play:c45409f7
  13. Apache

    Whitesnake

    До админа.Моля коментарите да бъдат преместени в Музика а темата изтрита.
  14. Нещо за разсънванеМакедонски киноафиш1. Навлекот (Пришълеца)2. Войводата на търкалетата (Властелина на пръстените)3. Пукни со зор (Умирай Трудно) 4. Се темерутат ягнетата (Мълчанието на агнетата)5. Луно, луно, земя македонска (Аполо 13)6. Един болюк црно бели мастии (101 далматинци)
  15. Apache

    Photos

    http://www.dnevnik.bg/novini_ot_vas/2011/01/26/1031124_poveche_cherveno_otkolkoto_zeleno_v_plovdiv/
  16. Apache

    Whitesnake

    http://www.metacafe.com/watch/yt-N_zPzJFonS4/whitesnake_here_i_go_again_live_london/
  17. Някой знае ли кога ще отворят околовръсното? Младост-Лагера ми отнема до 2 часа зависи кога съм тръгнал.
  18. Никой ли не знае, има ли разлика в пружините на 5та и 6та генерация Сивик?
  19. Apache

    Виц на деня

    Да правят секс с Анджелина Джоли могат само Брад Пит и нощната охрана в музея на мадам Тюсо.
×
×
  • Създай нов...