Jump to content

Apache

Фен
  • Мнения

    36
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

12 Neutral

Относно Apache

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 29.08.1979

Profile Information

  • Кара
    D16Z6
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Русе

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. Apache

    Виц на деня

    След оставката на правителството Искра Фидосова решила да емигрира от държавата.Самолетът обаче се разбил на остров, пълен с канибали. Зарадвали се канибалите на богатото меню, наслагали картофи в жаравата, заболи Искра Фидосова на шиш и наредили на най-малкия от тях да върти шиша, ама много бавно, а останалите отишли за дърва. След час се връщат, а оня малкият върти шиша, ама яко набрал обороти и върти като електромер на ЧЕЗ!- Шо въртиш толко бързо бе? Нали ти казахаме да е бавно, за да може месото да се опече равномерно?- Е пааааа – оправдало се канибалчето – като въртим бавно тая бърка у жаравата и яде картофите
  2. Apache

    Виц на деня

    Доктор започва да пише рецепта, но забелязва, че вместо химикалка държи термометър. Докторът, замислено:- Мамка му! Някой задник ми е отнесъл химикалката!
  3. Apache

    Виц на деня

    Кого ще изберете на предсрочните избори?А. ЛуфтханзаБ. Бритиш ЕъруейзВ. Еър ФрансГ. Друга авиокомпания за незабавна евакуация
  4. Apache

    Виц на деня

    На пациентка и звани телефона настоятелно докато е на зъболекарския стол, ядосан зъболекарят вдигнал и казал: След малко свършвам, плюе и тръгва..
  5. Apache

    Виц на деня

    Авиокомпанията Quantas.Преди полет пилотите вписват своите забележки (З) в дневници по поддръжката, а механиците от наземния персонал - своите отговори (О). Тъй като и двете страни се отличават с особеното си чуство за дружелюбен, но понякога черен хумор, с годините се е натрупала доста своеобразна колекция от лаконични задочни разговори. Предлагаме ви малка част от тях: ----------------------------- З: Лявата вътрешна гума е почти наложително да бъде заменена. О: Почти заменихме лявата вътрешна гума. З: Нещо подрънква в пилотската кабина. О: Нещо беше затегнато в пилотската кабина. З: Има умрели бръмбари по челното стъкло. О: Поръчани са живи такива. Ще ги инсталираме след следващия полет. З: Има признаци за протичане на течност по десния колесник. О: Признаците са отстранени. З: Системата "Свой-Чужд" не работи. О: Системата "Свой-Чужд" никога не работи, когато е изключена. З: Двигател, инв. № 380-8006FAF-89-19, липсва под лявото крило. О: След кратко разследване, двигател, инв. № 380-8006FAF-89-19, беше открит под дясното крило. З: В пилотската кабина има мишка. О: В оборудването на пилотската кабина е добавена котка. З: Полетът мина нормално, но помощната система за управление при приземяване работи доста грубо. О: На този тип самолет няма помощна система за управление при приземяване. З: В момента на включване на автопилота самолетът губи 30м височина. О: Проверено неколкократно в хангара - самолетът държи височината стабилно. З: При заключване на ръчката на газта, същата се движи много трудно. О: Ключалката е сложена там с цел ръчката на газта да се движи ТРУДНО..., идиот такъв! З: Подозирам, че в челното стъкло има пукнатина. О: Подозирам, че си прав. З: Самолетът се държи странно. О: На самолета бе наредено да се държи прилично. З: Иззад контролния блок на радиста се чува силен звук - като че ли там седи някаво джудже и блъска с чук по плоскостите. О: Джуджето е открито. Чукът - иззет. З: Радарът пищи неистово. О: Радарът е препрограмиран. Сега ще чурулика тихо.
  6. Apache

    Виц на деня

    Иванчо изпраща Марийка на санаториум за 20 дена. На ж.п. гарата:Тя на прозореца, той на перона, влакът вече тръгва, Иванчо дава последни заръки:- Да ядеш, да спиш и да не се ебеш!Тракат колелетата, влакът се засилва, Марийка от прозореца вика:- Не чух, не чух!Иванчо тича по влака и повтаря същото, изведнъж си тряснал главата в един от стълбовете, излезли му искри от очите и викнал:- Еби се, бе мама му стара!Влакът вече на сто метра, Марийка вика от прозореца:- Чух, чух!
  7. Не можах да ги намеря колега sorry.
  8. И аз имах едно време, в една голяма книга ги бях подредил но незнам дали ги пазя още ще трябва да проверя.
  9. Apache

    92-95 Civic Eg Jdm Look

    добра колекция
  10. Apache

    Видео

    http://www.youtube.com/watch?v=Jzq85LMzZNk&feature=player_embedded#!
  11. Две страхотни групи, дано да дойдат наистина.
  12. Apache

    Видео

    http://vbox7.com/play:c45409f7
×
×
  • Създай нов...