Jump to content

DarkWolf

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно DarkWolf

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 7.12.1986

Profile Information

  • Кара
    CR-V 1997
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Sofia

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Skype
    darkwolfbg
  1. Продавам 4 броя от въпросните гуми. Купувани са 2012та, карал съм ги един сезон - зима 2012-2013.Дот-ът им е 2511, има го като снимка.Имат 7мм грайфер, ако не бъркам 1 от тях е лепена с фитил в следствие на рапидка. Предочитам да ги продам комплект. Съхранявани са в мазето.Продавам ги защото изобщо не се справят с кал. За в градски условия съм доволен от тях. Цена 400лв за 4-те. Телефон 0889 392 005 - Петър София, ж. к. Младост. Снимки: http://i.imgur.com/WEqmKsY.jpg http://i.imgur.com/o01kQGw.jpg http://i.imgur.com/rQiLr3B.jpg Две ревюта на гумите: http://www.gumitebg.com/ADAC-test-zimni-gumi-2013-Hankook-Winter-i/cept-RS-W442-225-45R17-H http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Hankook/Winter-i-cept-RS.htm
  2. И аз имам желание да се включа, но малко ми е рано да кажа окончателно (:
  3. Изглеждат читави, само това че са направили само лявата извита около колоната в средата. Защото в момента и двете са ми с такава форма. Имат ли магазин тия субекти, или само с поръчка става?
  4. Здравейте!Търся си стелки за колицата, че оригиналните съвсем са излиниели. Както споменах - първа генерация преди фейслифта, ако има значение...Искам мокетени, но никъде не мога да намеря. Уж в стелки.бг имаше, като отидох на място, се оказа, че са свършили. След 2-3 месеца може и да докарат.В Бултрако ми искат по 100 за предни по 90 за задни, при това гумени.Някой да има идеи от къде мога да намеря някаква читава алтернатива? Обиколих всичките Бриколажи, практикери и т.н. Само гумени има които евентуално с рязане биха станали.Благодаря предварително!
  5. Ъп.Колата вече се продава и на части.Газовият инжекцион е свален от продажба.Всичко останало е налично.Намира се в Пан Сервиз на околовръстното, нямам къде другаде да я държа - ще продавам частите докато могат приходите от там да покриват престоя ѝ на паркинг там.
  6. Здравейте, колеги!От известно време обмислям покупката на CR-V, но не съм сигурен, че ми е по джоба като поддръжка, и за това ви моля за малко помощ:Можете ли да ми кажете приблизителни суми за каско, гражданска, комплект читави, нови гуми, филтри, накладки, такива неизбежни разходи?
  7. Колата се продава на части, но понеже нямам къде да я държа, с предимство са хората, които ще я вземат цялата. Обявата ще седи няколко дни, после просто ще дам колата за скрап. Двигателят е D16Z2. Гореше малко масло - към литър на 10к километра, докато не му сложих Бардал за спиране на течове. Иначе двигателя е изряден. Пали, рабори, има мощност.Окачването съм го ремонтирал почти основно 2009та.Газовият инжекцион е Фобос, монтиран е началото на 2010та, и е на под 20к километра. Едва успя да се изплати.4 броя зимни гуми Semperit Ice Grip 3 - 185/60/R13 дотът им е 4309; Карани са много малко миналият сезон, повече този. Я имат 10к километра, я не. Лятото седяха добре намазани с глицерин в мазето. На снимките можете да видите и дот-ът и шарката. На колата без газта и гумите ѝ търся 700лв. (давам я с летните такива, в които я има един сезон, я няма)Двигател - 500лв.Газов инжекцион + бутилка 700лв. Цената не е ниска, но съм го плащал над 1.2к, а реално е съвсем нов.Гумите - 200лв. Всичко на куп 1400лв.Колата е гледана и пазена (до колкото може да се пази по софийските пътища). Ако някой има желание и възможност, ако я даде на части ще спечели доста повече. Аз просто нямам къде да я държа, и не искам да я гледам така.В момента колата се намира в Пан Сервиз на околовръстното.Газовият инжекцион е свален, може да се вземе веднага. Малко по-късно ще кача фактурата за ремонта на окачването в галерията, в момента не е в мен.СнимкиКонтакти - ЛС тук, или телефон - 0889 392 005 - Петър
×
×
  • Създай нов...