Jump to content

Diablo_83

Фен
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Diablo_83

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 10.07.1983

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София
  1. И при мен го имаше този проблем http://forums.hondabg.com/index.php?showto...%B0%D0%BD%D0%B5. Най-вероятно е заради студеното време,поне при мен е така.
  2. Колеги управих проблема. Оказа се точно тази букса,за която каза колегата Димитър Коев,за което му благодаря. Така че ако имате същия проблем да знаете,че е от нея.
  3. Прочетох,че и ти имаш този проблем в стара тема,затова се надявах да се включиш.На мен обаче ми работи всичко останало. Само габаритите и единия стоп не работят. Все пак ще проверя това което ме съветваш.Дано да е това,а не нещо по-сериозно.
  4. Здравейте колеги. Ако някой може да помогне ще съм му благодарен. Онзи ден един приятел караше зад мен и ми каза,че не ми работят габаритите отзад. Реших да погледна и предните,но и те също не работеха. Иначе фаровете и стоповете си работеха. Вчера проверих всички бушони и всички си бяха здрави. Тази сутрин обаче изпаднах в паника като видях,че и единия стоп е спрял да работи. На какво може да се дължи това. Разгледах темите,но там нямаше конкретен отговор. Помагайте,че в тази мъгла ще вземе някой да ме отнесе.Благодаря.
  5. Извинявам се на модераторите,че повдигам стара тема,но претпочетох това,вместо да пиша нова. 1net мерси за отговора. Аз си купих антифриз от ОMV. До тук хубаво,ама още не съм го сменил,поради това,че като тръгнах да го правя видях,че пробката за изпускане на стария е счупена и част от нея е останал вътре. Вече писах за този проблем. Притеснявах като сложа новия антифриз да не изтече от там. Оказа се че нетече. Но всъщтност за какво пиша - реших само да долея антифриз и така да карам. Това добре,ама за 3 дни колата е изхабила 300ml антифриз. Това ме притеснява и затова искам да ви попитам на какво може да се дължи. Сигурен съм,че не изтича от никъде. Благодаря !
  6. И аз да се оплача. Преди няколко дни бях паркирал пред блока,така че на никой не пречеше моята колица.Но ня'къв,който ако го сбарам ще му счупя главата така както е счупил лявото ми огледало. Абе като не могат да карат да се не качват бе и пумяри. Аман вече
  7. Последните 2 дни не съм чул никакъв звук. Може би наистина ще се окаже,че само при по-студено време се появява това скърцане. Но защо и какво го причинява незнам
  8. Бях се притеснил,че съм само аз,но явно излиза,че това е нормално Сега като се връщах от работа обаче го нямаше това скърцане. Явно е от студеното и влажно време. Утре сутринта ще видя дали ще скърца. Благодаря за отзивите на всички А по въпроса за огледалото може ли някой да помогне като информация?
  9. Здравейте, някой да се е сблъсквал с този проблем - като завивам или мърдам леко волана наляво или дясно има едно много неприятно скърцане? До скоро се появяваше много рядко и не му обръщах внимание,но тази сутрин нямаше завой,който да направя и да не го чуя. Ако някой може да помогне ще съм му много благодарен,защото направо ме подлудява. Карам 6 ген. Сивик хеч 96г.Другият ми въпрос е : Понеже някой "шофер" (ако го намеря ще го е** в п***ла ) в събота с/у неделя ми е отнесъл лявото огледало (колицата ми си беше паркирана съвсем нормално без да пречи или нещо), искам да ви питам от къде мога да си набавя такова огледало и за колко пари става въпрос?Благодаря.
  10. Няма да тече и при мен се счупи пласмасовата врътка и всичко си е О.К.Мерси REDPOWER
×
×
  • Създай нов...