Jump to content

honda-mkd

Фен
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно honda-mkd

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  1. и с нов Акумулатор е.цена 2900
  2. Продавам Хонда Сивик. Имам я 5 години и е в отлично състояние. Сменени консумативи преди 3 месеца. ( Агренажен ремък,водна помпа,масло,филтер,накладки на спирачките). Не бях мислил да я продавам. за контакт 0896104337 Пловдив Цена 3000 лв
  3. мерси много приятели. Сори за цитата. Утре ще сваля термостата които е на долния маркучТермостат датчик е това което вклучва изклучва перката. а Термостат е това което отваря и затваря пътя на водата до радиатора.Но не ми беше ясно каде се намира термостата Не виждам смисълът да се намира термостата след радиатора ??????Добре че писах тук на форума, аз бях готов да сваля горния маркуч от страната на към мотора. Мисла че там е термостата. Но както виждам че всички ми казват че се намира на същото място кадето е термостат датчика.
  4. Ако отговора ти е към мен. Не си разбрал за какво е положението при мен. На магистралата след 40 км вдига температура и перката не се вклучва. Забелязах че долня маркуч е студен а горня много горещ. Аз мисля 100 % че е термостата но незнам каде се намира, дали на същото място кадето е термостат датчика( на долня маркуч) или в началото на горня.
  5. Здравейте. относно снимката да питам. Това което е отбелязано нали е термостата за вклучване и изклучване на перката. При мен ( хонда сивик 95) от вчера започнаха симптомите като тргнах по магистралата. Вдигна много температурата, спрях и вклучих сам перката да духа постояно но не помогна. И забелязах че горния маркуч е много горещ , а долния студен ? и си мисля дали е термостата и каде се намира. Въпроса ми е: Дали термостата се намира в началото на горния маркуч ? Щото ако е там кадето е отбелязано на сминката би трябвало перката да се вклучва, незнам ????
  6. сега сложих даже 20А (такъв имах просто за проба) и веднага изгоря. какво да правя
  7. при мен не работи и часовника, утре ще провера бушончетата от пред, така карам 4 години хихихихи
  8. Аз говоря за смяна на моите селенови втулки които си са на колата регуларно. А какво искаш да кажеш че може да се вдигне с втулки, това също ли е като с накладки?
  9. за смяна на селенови втулки . Това на англйски bushing и така ли изглеждат bushing snimka
  10. Здравейте, освен този от Брестник и този на изхода за Карлово. Кажете някой свяатен за малко козметични поправки, Двата калника от това че ми е много ниска хондата на завои ми опират гумите на калника и от това ми излезна ражда на средата на калника кадето опират гумите. Сега ще повдигна хондата малко и след това ще искам да оправя и товаАко някой има инфо за някой свястен майстор в Пловдив да казва
  11. И накрая някой да каже каде в Пловдив мога да си реша проблема. Тук на форума използвах търсачката но не намерих нищо подобно.! Кажете сервиз в Пловдив дето се занимава с тези неща . (П.С. неискам някой да експериментира на моята кола и да изчезна на някоя кривина)
  12. а да не сменям нищо а само да се повдигне с нещо (подложки) за 1-2 цм пак ще е добре. и ако може някой да ме насочи някаде в пловдив за това.някой има ли против тази идея, някой минал по моя път да помага
  13. добре 2 цм да я повдигна. Проблема ми е че когато завивам ляво,дясно ако е неравен пътя ми закача на крилото
  14. Здравете колеги Имам един проблем, хонда сивик 5 ген , от както си я купих преди 4 години не е имала никакъв сериозен проблем, много съм доволен ( вярно е че има коли и има и хонда) Обаче купих я леко тунирана и спусната. Сега искам да я повдигна само от пред малко( да кажеме 3 цм.) Какви ми са вариантите и каде в Майна таун да намера свясни хора за тая работа ??? то на аваитара се вижда как е ниска от пред.
  15. Мерси Ниакои да има идеи каде в пловдив може да намера такива нешта.Штото не сам от плд.Поззз
×
×
  • Създай нов...