Jump to content

veny_YD

Новак
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от veny_YD

  1. Благодаря на отзовалите се! Не е моята кола! Днес ,още преди да отида в сервиза го знаех.Оказа се с лек,нефатален удар ,пребоядисвана цялостно.Дупката в кората е изрязана от някой "велик"мозък, опитал се да прикрие обгорялото от кабели на фар,вероятно. Не искам да дам една торба пари за пластмасов мексикански''тролей",без сервизна история, и то катастрофирал. Научих си урока за CVT-то!
  2. Днес ще снимам,но това,което четох за cvt скоростни кутии ме навежда на мисълта,че може да е прегряла. Дано не се е подпалило нещо,обгоряло на кората и затова да са го изрязала,вместо да сменят цялата . Започвам да се отказвам от тези автоматици, такъв шум се вдигна при едно минимално изпреварване и то в града....Още ми е пред очите как една нова кола се запали и изгоря,заради проблем в автоматичната кутия.
  3. Благодаря, колата е с автоматична скоростна кутия,1.5 - 131к.нов внос от Германия.Вчера я тествахме,наистина ми се стори мудна и доста шумна при по-високи обороти. Притесняват ме няколко неща: 1.Защо някой би срязал огромна дупка на кората на капака?! Над акумулатора.... 2.В ауспуха ,при допир с пръст, черно..... 3.Над 170 000км..... 4. Днес ще посетим сервиз....
  4. Колеги,днес направих оглед на едно Харви 2ген.бензин 2017г.,но се озадачих от огромата изрязана дупка в кората на капака! Кой и защо би изрязал дупка в кората/с макетен нож/? ако е гръмнал акумулатора или ...за не знам какво е това чудо.Някой има ли идея?
  5. Колеги, споделете мнение за Hr_v 1.5 AUTOMAT Executive 131k.бензин - първа регистрация декември 2017г.Нов внос от Германия. Насочил съм се към този модел и ще благодаря на всеки, който би ми помогнал.Силни, слаби страни...чести проблеми...на какво да наблегна при огледа?
×
×
  • Създай нов...