Jump to content

PRVL

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно PRVL

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Accord 8, 2.4 AT
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Елхово

Contact Methods

  • Skype
    *
  1. Здравейте, отново! Правя включване след като вече съм сменил сензора за парктроника. РАБОТИ!!! Който се чуди дали, или, да не мисли, а да поръчва смело. Сензора заработи веднага след слагането и отчита коректно. В Алито струва около 20-25 лв. Няма да прикачвам обяви, за да не излиза, че рекламирам търговци. Успех на всички и ако има въпроси пишете!
  2. Ще опитам колега, но основната цел на темата е да намерим евтино решение на скъп проблем 😀 Благодаря за съветите!
  3. Диагностика сме пускали само веднъж. След опит да оправим проблема на таблото показва символ на парктроника така, че все едно си близо до предмет на преден централен и преден десен, без да има нищо пред автомобила. (Както и check system) Преди да пуснем първата диагностика, отново показваше (check system) и на таблото показваше все едно централните датчици засичат предмет. Не съм пробвал на един куплунг да слагам различни, но ако трябва и това ще опитам. П.С. Надявам се правилно съм обяснил и си ме разбрал.
  4. Колега можеш ли да изпратиш линк към обявата в ОЛХ и ако може снимки на този, който си поръчал, за да ги сравня с тези от Алито. Благодаря предварително!
  5. Здравей, колега! Проверихме ги чрез диагностика. Там си показа точно кои не работят. Поръчах два втора ръка и сменихме средните два на предната броня. Сега ми показва на таблото, че не работят един от средните и преден десен. Като преден десен не съм го пипал изобщо при смяната на другите. Тези дни ще я закарам отново на диагностика и ще проверим всички, ако можем поне да намерим от всичките резервни два работещи. Идеята е да взема нови и да ги сменя, защото тези втора ръка са пак 15 годишни и се предполага, че ще карат временно.
  6. Здравейте на всички! Нов член съм във форума, но изчетох целия раздел за Акорд 8, какъвто карам и аз. Както всеки Акорд, моят също си има дребни неща за оправяне, а именно предния парктроник. Преди време пуснахме диагностика на Акордеона и показа средните два датчика до рег. номер са заминали. Карам си с изключен по принцип парктроник, защото ползвам камерата. Но понеже искам всяка екстра да си работи, започнах да търся решение (евтино, разбира се). Прочетох всички теми относно парктрониците на колегите. ВЪПРОСЪТ МИ Е: Някой поръчвал ли е сензор от Алито да речем или другите китайски сайтове, да го е сложил и да е проработил. Доста хора видях, че дават съвет да се вземе от там. Въпросът е да пишат хора, които наистина са видели или сменили и изпробвали. Благодаря предварително! П.С. Смятам, че темата ще е от полза на всички страдащи от този досаден проблем успех с решаването !
×
×
  • Създай нов...