Jump to content

Slavei

Фен
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Slavei

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Acura MDX Хонда Акорд
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Перник

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Ами случвало ми се е с предишна кола да имам проблем, но да не излиза нищо. Ама това е най-малкото, което мога да направя, така че... . Дано да има ефект. Мислех да ходя до "Джемини", ама като знам как ги псуват хората... Благодаря ти за отделеното време и за съветите.
  2. Кой болт? Аз още не съм го сменял маслото. Ще проверя в Бултрако, но обикновено, когато не свети лампа на диагностиката не показва нищо.
  3. За цвета знам, че трябва да е розов, а на моята не е. За оригинална диагностика ако в Бултрако нямат, къде може да има такава?
  4. Лампа не свети, но симптомите са такива. Но къде мога да направя такава диагностика? За където и да питам все някой казва "ооо там НЕ".
  5. Здравейте! От сравнително скоро съм собственик на MDX 2014, както вече писах по друга тема. От известно време се появи едно "накъсване" при подаване плавно на газ. Оборотомера не се движи равномерно, а подскача, когато оставя да паднат оборотите издава някакъв шум при сваляне на предавка. Също така от няколко дни при потегляне от P към R и D се усеща леко ритане. Някой имал ли е подобни проблеми и насока към сервиз за отстраняването му? Благодаря предварително.
  6. Когато задам марка, модел, година излиза само един модел в два варианта "Със и Без" пружина. Може и да го изрисувам.
  7. Колега, @Plamen-CRV относно навигацията, има ли вариант да подържа карта на България? Че в момента стои един надпис, че търси "джи пи ес".
  8. Здравей! Аз гледах там, обаче ме притеснява това, че може и да не са същите. Иначе цената беше много приемлива. А пък връщането ще бъде "тегаво".
  9. От Бултрако предлагат най-вероятно оригинални, но са по 900лв. бройката. Малко ми идва to mach 😄
  10. Благодаря много! Ще се свържа идната седмица с тези хора.
  11. Slavei

    Резервни части

    Здравейте, колеги! От скоро съм собственик на Acura MDX 2014, като за начало направих обслужване на мотора. Но има с някои неща срещам проблем. Амортисьорите са смяна, а ги няма никъде. Освен в Бултрако разбира се, но както се досещате освен срока от един месец и цената е перфектна. Ще съм много благодарен ако някой сподели от къде бих могъл да намеря части за тази кола? Навигацията подлежи ли на "Ъпдейт"? И къде бих могъл да сложа газ, че където и да ида нещо не са сигурни? Благодаря предварително!
×
×
  • Създай нов...