Jump to content

Katq5555

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Katq5555

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda accord
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Yambol

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Като една типична жена ще питам, може да се смеете. Днес ходих в сервиз за смяна на пистов ремък, ремъкът който са поръчали е с дължина 1760,но човека се мъчи един час да свали стария и каза, че според него трябва да е по-голям и този стоял много натегнат,и ще е много трудно да сложи новия. За него нещо не е както трябва.Като го сваляше каза че обтяжния механизъм нещо пак според него не успява да завърти докрая. Може ли да ми кажете какъв трябва да е ремъка на Акорд 7 2.4 фейс, и проблем ли е по-големия ремък
  2. Здравейте, не е оригинален, нов китайски е. Нивото на маслото се покачва след като е загряла колата и при подаване на газ видимо се вдига без да се пени. В последния сервиз ми казаха, че евентуално може някъде по маслоохладителя или рейката да има запушване и да се тормози помпата, нямам представа дали е възможно.
  3. Здравейте, Акорд 7 2.0 фейс имам проблем с парното,всяка насока ще е от полза. Проблема се състои в това, че парното духа топло само от страната на пасажера, от другите клапи духа марно,маркучите са горещи и двата, моторчетата мисля работят до колкото се вижда, проверявани са двете от към шофьота и пасажера. С климатика няма проблем духа еднакво отвсякъде. Ако е запушен радиатора на парното предполагам няма да духа топло от никъде. Колата е закупена така с неработещо парно.
  4. На студено днес всичко си е на мах както си беше. До сега не се е случвало
  5. Колеги, хидравличното масло в казанчето е на мах, след шофиране около 10км, взе да се чува много лек звук може би от към помпата, след изгасяне на колата, нивото на маслото се е покачило над максимума без да ври. Сменени са всички опръстени, теч няма. Имам ли повод за притеснение. Акорд 7 2.4
  6. Някой има ли представа хидравличните помпи на фейс и преди дали са еднакви на Акорд 7 2.0?
×
×
  • Създай нов...