Jump to content

Венци Й

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Венци Й

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Акорд 8
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Благодаря колега. Ще съм благодарен ако споделиш развитието на случая.
  2. Така е колега за съжаление. Това което получих като информация от Бултрако е: 1. Не можем да ви помогнем 2. Др служител. Мн. неща са и не се наемаме. Та за момента съм се отказал докато някой не каже какво точно трябва да се направи и да си реша струва ли си. Благодаря на всички
  3. Благодаря за съвета колега. Знаеш ли някоя конкретна фирма която да препоръчаш?
  4. Привет колги, обадих се в Бултрако и общо взето ми казаха, че няма как да стане. За момента се отказвам. Ако накой има знанията ка да стане, нека сподели. П.П. Странно е как на доста евопейски коли това е възможно само със софтуеарно отключване + монатж на копчетата/лостчета (или каквото и да)
  5. Колата е 2.0 бензин И тази капачка е слагана в завода в Япония. Нищо по колата не е пипано до сега. Просто смених волана. Ейарбега си е оригиналния.
  6. Да колега има. Колата е купувана от България нова (Бултрако) и така е фабрично с премахнатия волан. Това което искам да постигна е работещ темпомат. Бутоните за телефона не ме интересуват на този етап, но би било добре да знам какво и как управляват (имам AUX 3,5mm Жак в послакътника.
  7. Когато няма какво да каже човек е по-добре да замълчи. Моля ако има някой който знае какво трябва да се направи да сподели. Коментари като горните са ненужни и безсмислени.
  8. За какво ми е да лъжа колега? Имам кола без темпомат, поръчах се др. волан (с такъв), монтирах го и темпомата не тръгва (не светва нищо на таблото/ не реагира)
  9. Привет колеги, Поставих мултифункционален волан (от др кола), който има круиз контрол на моята хонда акорд 8ма генерация, която няма оригинално такъв. Въпросът ми е как мога да активирам тази екстра? В момента не работи. Софтуерно ли трябва да се активира или липсват кабели, бушони или друго? Благодаря предварително за помощта.
×
×
  • Създай нов...