Jump to content

Rqdkow92

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Rqdkow92


  1. Здравейте, какво ви е мнението и някои ползвал ли е  добавките, които рекламират навсякъде за двигател, скорости, гориво и т.н? Карам Cr-V 4ген, всичко е наред, но започвам да се оглеждам в тези добавки, уж за удължаване на живота на автомабила, поне това казват фирмите, които ги предлагат.

    • Хаха 1

  2. Ще обслужвам всичко ( масло двигател, скоротски, деференциал + всички филтри и горивен + свещи, пистов ремък, антифриз и спирачна течност). Така ме посъветва майстора, на който мога да се доверя. Ще пиша като цена какво ми е струвало за бъдещите хондаджии. Минах 500км с Cr-Vto и се влюбих в тази кола... Благодаря на Колегите за инфото!

    • Харесвам 2

  3. На 16.01.2024 г. at 10:47, AzSum написа:

    Отговора е да,има филтър на автомата. Смених го при обслужването преди 2 месеца и самия филтър струваше около 40 лв.

    Между другото това е най-голямото обслужване в историята на колата , което се прави на 120К, но аз го направих на 112К. Пистовия ремък го смених още на 80К когато регулирах клапаните. Беше здрав, но имаше няколко пукнатини и реших. По спомен бе около 70 лв.

    Прилагам и снимка какво смених и на каква цена. Малко по-късно смених и горивния филтър. Цена с монтаж 230 лв.

    Говорих с майстора и ми стана интересно,че аналогичното обслужване при AUDI Q5 би струвало около 4 000 лева, а CRV4 с моето ниво на обородуване и Q5 са в един клас. Тоест ако ще плащам 4 пъти по-евтина поддръжка ще си трая с по-бавната Хондичка :D

    х1.png

    Благодаря


  4. Здравейте,  закупих Honda Cr V 2015г. 2.0 бензин, автомат на 81000км.(реални) и въпроса ми е какво трябва да обслужа  сега и как да я поддържам за напред.

    (двигател, скорости, деференциал, свещи, реглаж клапани, пистов ремък, ангренажна верига и т.н основите неща, за които трябва да съблюдавам и следя), благодаря!

    • Харесвам 1
×
×
  • Създай нов...