Jump to content

georgi5rov

Фен
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от georgi5rov


  1. При мен се появи този проблем от началото на тази година. Дърпа ми 120мА. Хонда акорд 2007 2.2 дизел.  В началото мислехме, че може да е уредбата, защото от години бяха заседнали 6 диска вътре и при стартиране се чуваше някакъв странен шум. Разкачихме я днес, но резултатът остана същият.Днес извадихме всички бушони един по един и не даде никаква разлика. Разкачихме и кабелите за алтернатора и пак същото. Имам и блутут. Преди време бях го свързал с телефона, но микрофонът беше много скапан и като говорех с брат ми през него, ме чуваше много зле. Освен това има гласови команди, които можеш да даваш през този микрофон и компютърът постоянно не те разбира и те кара да повтаряш. На този етап не знаем каква може да е причината. Налага ми се да си вадя минуса на първо време, за да мога да ползвам колата.


  2. На 17.06.2023 г. at 6:40, webster написа:

    Здравейте, забелязах капки масло в гаража по земята и след оглед видях, че тръбата, която връща маслото от рейката, е корозирала и омаслена. Хвърлих един бърз поглед в бг сайтовете за части, но не я открих. В coxmotorparts я има, но ми се струва безумно скъпа. Някой сблъсквал ли се е с този проблем?

    На мен ми излезе същия проблем от преди няколко дни. Намерих си тръбата от морга за 50 лева. В добро състояние беше. Вчера ми звънна още един, с когото бях говорил и ми я предложи за 30 лева, но вече си бях купил. Ако искаш ще ти дам телефона му.

×
×
  • Създай нов...