Jump to content

StefanTsvetanov

Фен
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

5 Neutral

Относно StefanTsvetanov

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Accord 8 2.4
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. 2010 Седан. Заден десен датчик даде фира и трябва да го сменя. Казаха ми, че можело да има влага, но явно не е това. Пробвах с WD, свалях го и го суших, но без резултат. Търсих да си купя оригинален датчик, но не успрях да намеря и за това реших с това да пробвам https://www.autogarage.bg/parktronik-naza-honda-accord-viii-cu-24-i-cu2-29481-product5902010416P-prmarkablic.html?fbclid=IwAR1vOVdeAV7Y6yFQXcYs5hMTz938hjFKqO5-2kLhzU7wY_OUOEKkcZvlbVI Някакъв човечец от Пловдив ми предложи и някакъв ОЕМ за 50 лв, но не съм много очарован от липсата на каквито и да било надписи по корпуса. Та Ви моля, който е сменял датчик да даде съвет какъв да взема та да ми върши работа, този човек от Пловдив ми каза, че новият датчик на Denso бил 450 лв.... нали толкова няма да дам, но предпочитам да взема нещо читово било то и 50-60 по-скъпо от тези в линка.
  2. Та след близо година ползване мога да кажа, че съм както доволен така и леко разочарован от въпросното рисийвърче. Като цяло работи перфектно и ако го бях позиционирал някъде по-високо по таблото сигурно и вградения микрофон щеше да е идеален, но така до ръчната като говориш трябва да е една идея по-силно. Иначе няма прекъсвания когато слушаш музика, качеството е супер и няма никаква консумация при изключен автомобил. Обаче това, което забелязах последните няколко месеца е, че когато е студено му трябва известно време да се загрее някоя интегрална схема и чак тогава заработва, отнема му едни 5 мин, което си е доста дразнещо.
  3. Здравейте, Гледах някакви калкулатори(fitment industries и willtheyfit.com) и според тях 17х8J ET45 би трябвало да стане за акорд 8, но все пак някой кара/карал ли е с такива джанти и какви впечатления имате?
  4. За жалост нямам. Надявам се с това да съм си решил проблема, но ако не стане ще слагам някой от тези bluetooth кit-oве, които се продават специално за Акорд 8.
  5. Та ако на някой му се наложи да прави нещо подобно ето какво направих аз... Свалих панелчето (това отзад на което има 2 решетки) и от там прекарах кабела в подлакътника. Дупките за вентилацията се оказаха достатъчно големи, за да мине usb-то, а там където се допира панела до въздуховода изрязах съвсем малко от пластмасата(2-3мм), за да не се прекъсне кабела, намотах и малко изолирбанд за по-сигурно. От там под кората до където ви е кеф. Аз лично го прекарах покрай лоста за ръчната и така се вижда има няма 5см кабел и поне на това адапторче микрофона работи супер от тази позиция.
  6. Би трябвало да работи ако не си го прекъснал някъде. Аз си взех ей това https://www.aliexpress.com/item/1005005131665024.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.23.53441802rnLyi1 имам го около седмица и за сега съм доста доволен. Микрофона работи супер, закача се към телефона автоматично, няма пръщене пък и изглежда доста яко.
  7. Някой разглабял ли е отделението под подлакътника? Трябва да прокарам едно кабелче до usb порта, но не съм сигурен дали няма да се счупи ако го напъна повече. Цялото това, на което са монтирани буксите беше хванато с 2 винта и излгежда като да се държи на 3 места в горната част, но както казах ме беше страх да напъна повече. Ако някой потвърди, че така се маха ще рискувам.
  8. Сменях масло на скоростна кутия и диагностика в омбре сервиз в двора на БАН и г/д съм доволен. Брат ми няколко пъти кара неговия леджънд там и също е доволен. Не ми се струват нещо "УАУ", но изглеждат стабилни.
  9. Първо честит прозник! След като споменахте за модул се поразрових, но нещо не ми хареса какво прочетох. Няколко души пишат, че понеже модула се закача към дългите светлини от кат правели проблеми дори и да са на 30-40% имали законово право да се заяждат.
  10. Внос от Германия е моята и предполагам е без този модул. Нямаше сложен бушон за дневните светлини, аз сложих, но 19:00 вече си беше тъмно та нищо не тествах. Ще видя в Петък на светло дали ще се пусне нещо и I-hds ще разгледам дали има някоя настройка и ще пиша пак.
  11. Ще проверя довечера, но от тази диаграма не виждам кой бушон ще е за тази система https://fuse-box.info/honda/honda-accord-2008-2012-fuses Може би 15 номер Daytime Running Lights на 7.5А ама ще проверя дали го има :Д На моята като са на автоматичен режим фаровете се включват, но само когато е тъмно, а аз искам да си светят постоянно. Чувал съм, че залепват тиксо на сензора и така го "прескачат", но ми се струва глупаво и най-вероятно има по-културен начин за справяне с проблема.
  12. Извинявам се ако има такава тема, но аз не намерих. Та някой играл ли си е с настройките на автоматичният режим за фаровете и възможно ли е да се направят винаги пуснати без да се влияят от сензора за светлина?
×
×
  • Създай нов...