Jump to content

pascoff

Фен
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно pascoff

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda FR-V
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Sofia
  1. Привет,продавам Honda FR-V със следните характеристики и екстри:двигател дизел 2.2 i-CTDi 140 коня, 109178км, 2006 година, ръчни скорости6 места - 3+3 седалки, Кожен салон, Ел. Огледала, Ел. Стъкла, Климатроник, Подгряване на седалките, Сензор за дъжд, Система за измиване на фаровете, Автопилот, Фабрична Стерео уредба със 6диска, Биксенон фарове, Шибедах, Предни и странични въздушни възглавници, VSA (може да се изключва), Затъмнени задни стъкла2 комплекта гуми на 2 сезона: летни Dunlop SP Sport Max, зимни Goodyear Ultragrip 7+Преглед, гражданска и каско до Май 2013 (плащам е на вноски, следващата е към края на Ноември), винетка до края на годинатаНапречни греди от горе за допълнителен багаж (куфар, колела, ски)Грижили сме се за колата много добре, сипвали сме дизел само на OMV и то от скъпия. Има си сервизна книжка, която аз съм си попълвал с всички профилактики и смяна на консумативи. Сервизирана е при Омбре (могат да ви кажат всичко за техническото и състояние) и в Бултрако. Има козметични забележки по боята, основно по предна и задна броня, виждат се на снимките. Колата е много запазена, харчи между 4,5 и 8 (зависи кой е кара).Както се казва - качваш се и караш, няма нужда от нищо (освен гориво )Снимки може да видите тука: http://traxana.org/temp/honda%20fr-v/Намира се в София, търсете Димитър на тел. 0899 863487 или на мейл pascoff@abv.bgЦена 16500лв за всичко, без коментар (не обичам да се пазаря)
  2. Привет,имаме FR-V (дизеловия двигател, най-виското ниво на оборудване) от 2 години насам. Мога много да говоря за автомобила, но най-добре да питаш конкретни неща. На въпросите ти: да удобна е колата, дори за по-едри хора става. Аз съм кльощав и дълъг но съм давал колеги да е карат, които са над 100кила и тяхното мнение съвпада с моето. Иначе какво имаш предвид, че акорда ти е утеснял - като брой места за пътници или като багажно отделение? Ако е първото си уцелил в 10-ката FRV-то, ако е второто багажника е по-малък от този на акорда. Ако искаш (и си от София) може да дойдеш да е видиш на живо.
  3. Привет,аз карам такава от 2 години и с удоволствие ще споделя всичко, което те интересува. Просто питай нещо по-конкретно Само дето не влизам много редовно във форума, така че може да ми пишеш и на pascoff at abv.bg
  4. колега все се каня да те питам видях че си взел fr-v аз имам мерак за такава но не мога да се наканя още доволен ли си от нея, какви цени са частите, каде я поддържаш ? Возията като цяло добра ли е и т.н

  5. Бартер-а отпада, купихме вече FR-V 2.2 i-CTDi - муцка !!!някой с кеш и желание за HRV-то?
  6. Колата идва с аудио плейър Sony - CD, MP3, USB Flash, Вход за външен аудио източник -> http://traxana.org/temp/honda/P4140144.JPG
  7. Някой с Honda FR-V навит за бартер + доплащане?Цената вече е 8000лв. спешно!
  8. колата все още се продава ... цена 9000лвВече се ориентирахме към по-голяма семейна кола и трябва да продаваме тази, няма ли навити?
  9. Снимки тук -> http://traxana.org/temp/honda/
  10. pascoff

    Honda Hr-v

    Привет колеги,продавам си хондата, за съжаление ни утесня с второто дете и ще търся по-голям автомобил :worthy:Honda HR-V, 2000 година - 1.6 VTEC 124HP - RealTime 4WD (4x4) - 4 врати - ръчна скоростна кутия - ~ 148 000 км. - цвят сив металик - 4 зимни гуми Goodyear UltraGrip7 + 4 летни гуми Goodyear HydraGrip - лети джанти, Климатик, ABS, Airbag, Аларма, Ел. Огледала/Стъкла и др. - Застраховка/Каско до август - винетка до края на годината - забележки: лявото (шофьорско) огледало не се прибира, козметични драскотини по боята - възможен бартер за VW Sharan или Seat Alhambra - снимки: след 1, 2 денаКолата е поддържана много добре, сменени са филтри, масла (на дв., ск. кутия, диференциал), накладки и др. Има си техническа книжка с история на профилактиките откакто е притежавам. Единственото сериозно нещо, което съм сменял е ламбда сонда преди 2 години (сменена е с оригинална от Бултрако). Разход съм мерил от 6,3 до 13,7 бензин, зависи как се кара.Намира се в София, тел. 0899 863487цена: 9500 лв. (възможен коментар на място)
  11. Точно в Бултрако ми казаха, че грешката е за ламбда сондата (O2 Sensor Slow response ...), и при Омбрето ми казаха същото ... това, което се чудя е, че нали при студена кола сондата не е загряла и на практика няма значение дали работи или не (ако не се лъжа) ... но най-добре е да е сменя, пък след това да видя дали ще го има този проблем.
  12. Преди няколко месеца ми светна Check engine-a и след проверка се оказа проблем с ламбда сондата - Slow response нешо си. С 2 думи трябва да е сменям но до сега не съм го направил още (не питайте защо). Лампата междувременно ту светва ту огасва и така почти половин година е карам без видими проблеми ... наскоро обаче се появи първия проблем и не знам дали е свързан с ламбдата. При студена кола, след като запаля и дам газ или оставя на свободен ход, оборотите първо започват да падат и след няколко секунди започват да се вдигат. Много е неприятно особено, когато искам да се изнеса бързо, натискам газта а оборотите падат ... пробвам се да "прескоча" тоя момент като натискам съединителя и вдигам на по-високи обороти но като се върнат на към 2000-2500 оборота и колата пак губи мощност, все едно си иска да си глътне оборотите за малко ... след тоя момент все едно се отпушва нещо и колата си ускорява нормално.Въпроса е дали това е свързано с ламбдата и дали мога да установя проблема преди да е сменя ... и между другото да ми препоръчата каква (освен оригинална) ламбда сонда да си взема за Honda HR-V с двигател D16W5, засега тука в бг намерих само Bosch няккав универсална, пише че става за HR-V-то, някой да има преки впечатления? Навит съм и за поръчка от чужбина, само че не мога да намеря това, което е ми трябва.
×
×
  • Създай нов...