Jump to content

Kamen_78

Фен
  • Мнения

    29
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно Kamen_78

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda CR-V 2 2003г
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Враца

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Колеги,не е ли вариант да се пробва с такъв от китайците?:)
  2. Ще ги изпробвам,но няма ли и друг вариант?-Ако радиаторчето е запушено антифриза минава предимно през ипарителя .Когато подавам газ дебита на въртенр е повече и малко насила да минава през полузапушените малки отвори на радиаторчето...
  3. Здравейте колеги, Имам следния проблем- 1.В даден момент на загряване топлината от различните въздуховоди не е еднаква.Сега забелязах че в краката от дясната страна духа студено.Сутрин пък в средните въздуховоди винаги топлото се усеща в най-дясните точки...примерно най-вдясно духа топло а най-ляво студено 2.И особено на място е доста слабо като температура.Все мисля че антифриза минава основно през изпарителя,че му е по-удбно и се чудя да огранича ли диаметъра с втулка в маркуча към изпарителя с отвор да кажем с 1/2 по малък.
  4. Незнам и аз вече.Тия дни ще видя в друг сервиз да я качим.Ако се наложи тампон макферсон в Бултрако ли само може да се намери
  5. Отново здравей.Днес след като ми сложиха зимните гуми първите няколко метра по чакъл адски тропаше нещо все едно ще се раЗпадне.Като я покарах поизчезна.Пробвах тампоните на макферсона леко с гаечен ключ да натягам не с прекалена сила и има едно леко усукване на гумата му.
  6. Относно тампон макферсон ако реша какъв да взема..
  7. Ами ще видя тия дни някъде пак да я прегледат.Незнам на тресачка дали ще се чува и разбере причината...
  8. В един сервиз във Враца дето гледат най-обстойно казаха само шарнир леко разбит и луфт в стеблата на амортисьорите.Чудя се дали има варинт от тампони стабилизираща.На задната имах един разбит и се видя след като откачих биалетката.
  9. Не погледнахме задния тампон на двигателя само
  10. Не са сцепени или отлепени.И в сервиза ги гледаха
  11. Само при сваляне ли може да се разбере как са?
  12. Здравейте колеги. Проблема е следния-като мина през спящ полицай,в момента когато предните гуми паднат от него се чува едно гадно изклопване някъде по- високо в средата.Ако мина в края така,че едната гума само да мине през него,дори с по-висока скорост клопане няма.Днес е сервиз ми казаха че имам луфт на стеблата на амортисьорите и е от тях ,но не би ли трябвало да клопа и когато минавам само с едната гума през спящия полицай?Дайте съвет какъв може да е проблема.По сервизна книжка двата предни амортисьори са сменявани миналата година.
  13. Благодаря колега за изчерпателния отговор.Може би ще отида първо при Любен.Засега сложих волтметър в запалката,за да видя ако спре да зарежда...Ти с втора генерация ли си?
×
×
  • Създай нов...