Jump to content

Nasicha-k24

Фен
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

6 Neutral

Относно Nasicha-k24

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Хонда акорд 7ген 2.4
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Стара Загора

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Оправи се колата ! Това е бил проблема .. Много много благодаря за ЦЕННАТА ИНФОРМАЦИЯ ! Живи и здрави
  2. Колеги грешката е в мене че не съм разбрал колегата ceco_accord накладките ми са с пъпка отзад като на Седан! Аз разбрах че говори за накладките на ръчната спирачка , а той е имал предвид за обикновените накладки .. та колегата ще излезе прав ! Днес или утре като ми остане време ще изпиля тази пъпчица и ще пиша да ви кажа какво е станало !
  3. Днес смених дискове и накладки на ръчната спирачка .. ефект никакъв .. продължава да задържа .. остана спирачна помпа и АБС модул ? Някакви предложения
  4. Колега проверих ! Там изглежда всичко наред ! Днес изкарах на ново буталцата и всичко си се движи по мед и масло на задна дясна ! Монтирам апарата и обезвъздушавам и не задържаше поне 30,40 натискания на педала , отидох от ляво да направя същата процедура ! Слагам апарата обезвъздушавам и хоп и 2те задни гуми стегнали… като ударя по силно с чука и отпускат до момента в който не натисна спирачката ..
  5. Това с ръчната не го бях пробвал .. ще го пробвам , макар да няма общо с буталцето !
  6. Здравейте колеги ! От скоро ми задържат задните спирачки ! Колата е акорд 2.4 комби . Смених накладки ремонтен комплект гумички с буталце и всичко си беше наред ! Буталото се връща супер лесно , като водачите са смазани както си му е реда … и пак задържа . казаха ми маркучите да сменя ! Смених ги и пак същата работа ! Накладките се запалиха след малко каране . Закарах я на майстор който разбира ! Купих на ново всичко + водачи! Всичко е точно буталцето върви супер лесно ,докъто не го сложиш на апарата и не натиснеш спирачката и остава и не се връща. Пробвах да откача ABS модула да пробвам и пак задържа . Един колега с акорд ми изпрати апарати да пробвам с неговите и пак същата работа ! Вече не знам какво да правя .. и на таблото нищо не свети , всичко си е както трябва ! Моля за съвет
  7. Проблема ми е решен ! Смених си маслото в кутията с оригинално на Хонда и спря да тресе !
  8. Тресе когато съм подал , едвам едвам газ на около 1500-2000 об и не го прави всеки път . Сменях дългата полуоска ! Преди това тресеше при ускорение , но вече това се оправи ! Проблема е само когато я карам с равна газ ! И не всеки път го прави !
  9. До колегата пуснал поста ! Имам същия проблем с 2.4 автомат ! Тресе на моменти и то около 2 оборота ! Ще се радвам да споделиш ако си оправил проблема !
×
×
  • Създай нов...