Jump to content

knight3r

Фен
  • Мнения

    45
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

10 Neutral

Относно knight3r

  • Ранг
    niko

Profile Information

  • Кара
    Honda Accord CL9 Type S 2003
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Плевен

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Добър ден колеги! Преди 5 години си продадох колата и преди месец ми се отдаде възможност да си я закупя обратно, но с няколко проблема. Най-наложащите проблеми за отстраняване са падане на оборототите от скорост на свободна - падат на 500, дори по някога колата гасне. Другият проблем е, че по някога при запалване оборототе се качват от 0 до 750 съвсем плавно, а не рязко както по принцип пали всеки един двигател. Относно въпросния автомобил - к24 с газ, 4-2-1 колектор, K&N Typhoon с конусен филтър и 2.5" генерация със спортен катализатор. Колата е рефлашната. В момента генерацията леко изпуска по средата и чакам гарнитура, не знам дали проблема може да се дължи на това. Няма лампи то таблото. Клапаните са регулирани преди 20 000км, веригата не е проверявана.
  2. Предполагам добра идея ще е да се сменят лагерите и горните тампони, така или иначе ще се сваля всичко.. А дали да сменя и горен и долен шарнир профилактично, тъй като откакто съм собственик не съм сменял нищо по окачването? Добра идея ли е да се монтират старите пружини отново? Нямам намерение да харча много пари, но все пак да подменя някой неща достъпни при свалянето на амортисьорите.
  3. Здравейте колеги! Вчера, докато сменях масло и филтри, открих проблем - преден десен амортисьор се е "подмокрил".. Та, разглеждам в autodoc какво се предлага, защото имам намерение да поръчам от там. Бихте ли ме посъветвали относно марка (спрял съм се на TRW за момента) и какво също бихте подменили заедно с амортисьорите?
  4. И аз от скоро имам същия проблем и изобщо не виждам от къде може да идва тази вода.. Ако някой стигне то проблема, моля да сподели.
  5. Може. Премахва се софтуерно и се затапва. Само от горния край е достатъчно.
  6. Карах акорд к24 на газ и го продадох на 320 000km. Не съм имал абсолютно никакви проблеми, дори беше по - пъргава на газ! Съжалявам, че я продадох и си купих 8-ма дизел! А на колегата с новото возило - честито и много без аварийни километри!
  7. Педала има 2 точки за регулиране една над него и една под него. Но немога да намеря информация как точно става, в книжката също не пише нищо.
  8. Не, системата е обезвъздушена и е с нова течност.
  9. Здравейте колеги! Бих искал да попитам дали някой се е захващал с регулиране на педала на съединителя, защото ще се наложи да се опитам скоро. Проблема е, че моят има много празен ход, а също така опира до пода и като цяло отделя много неприятно и рязко. Ще съм благодарен за всякаква инфорация! Да уточна - става въпрос за 2.2 i-dtec.
  10. Здравей колега. Няма никакво развитие, смених всичко + полуоските и вибрациите още си ги има. Останаха ми само тампоните на мотора, но немога да намеря от къде да си купя на по - читави цени.
  11. Здрасти колега. На моя дизел направих точно същото - ползвах комплекта за Type S. Да, от сайта обясниха, че съединителя е подсилен. Пасва всичко отлично и няма проблем - карам над 10к километра с него.
  12. Ъпдейт: Нито накрайници, нито шарнири отстраниха проблема. Направих нов тест (неволно) и установих, че на по - високи обороти вибрациите изчезват почти напълно. На пример вместо 110км/ч на 6-та предавка, карах със същата скорост обаче на 5-та предавка - вибрациите изчезнаха при по - ниската предавка, понеже оборотите са около 2500 с тази скорост. Подозирам, че е от тампоните по мотора, които проучвам в момента и най - вероятно ще сменя идните седмици.
  13. Добър ден колеги. Някой сменял ли е тампоните на двигател/с.к. и ако да - колко са и къде са позиционирани? Би било полезно ако се опише и процедурата по смяната им. Благодаря предварително!
  14. Ъпдейт: Смених лява (къса) полуоска. Вибрациите при скорост над 120км/ч изчезнаха, но тези от 100 до 120 останаха (не толкова чувствителни, колкото бяха със старата полуоска). Сега мисля, че е ред на накрайници и шарнири, защото излгежда решението на проблема ще е проба - грешка. Ще пиша като сменя и тях какви са резултатите. Приятен ден на всички!
  15. Погледна ли в ebay.co.uk? Има доста ударени акорди, които се продават на части в UK. Дано имаш късмет!
×
×
  • Създай нов...