Jump to content

Марто88мвр

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Марто88мвр

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Хонда црв
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Мездра

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Днес майстора съм аз и ето какво сътворих и открих:клапани регулирани от мен 0.20 всмукателни и 0.25 изпускателни(малко по големи хлабини) за всеки случай,но по интересното е разлика в центровката:
  2. Казва че всичко е направил правилно и почва да казва спукано бутало и незнам какво още като оправдание. Нормално ли е след ремонта ангренажния ремък да е хлабав отгоре над ролките на разпределителните валове и като го натискаш да потъва.има ли вариант да е превъртял зъб на ремъка video-02876e7bf394d04c01fb0d87191eed56-V.mp4
  3. Нямам на идея какви сигменти и гумички е сложил,ако въобще е сменявал нещо
  4. Ремонт на главата защото изгори клапан,биелни лагери,сигменти,легла на клапаните,клапани,шлаиф на главата,нова гарнитура,тапа на капака,нови гумички и болтове.кара се на предимно на газ,на бензин само докато загрее и обърне на газ,но проблема е и на газ и на бензин
  5. Здравейте хондаджии имам следния проблем,моля помагайте. Притежавам хонда цр-в 1 2000кубика 147к.с. При студено време пали работи без проблем,на дълги разстояния върви и няма ядове,но вляза ли в градски условия, светофари,кръстовища,губи мощност,няма обороти и спира да върви,гърми в ауспуха,като я оставя да изстине,около час работи без проблем,от една седмица обикалям по майстори и нищо,обслужена ремъци,ролки,всичко,нова оборудвана глава,кабели,свещи,палец,капачка на делко сменени,ламбда сонда сменена(само една е),стъпково моторче сменено,тпс датчик с нов дросел сменен,отрязан катализатор,след ремонта автомобила започна да дава по около литър масло на 1000километра разход,моля за помощ,за да оправя проблема, благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...