Jump to content

ni19782005

Фен
  • Мнения

    26
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

5 Neutral

Относно ni19782005

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Accord 2.4 i -VTEC Executive
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Стара Загора

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. ni19782005

    Джаз 2010

    Колеги дайте инфо,взех джаз 1,4 бензин феислифт 2010г на щерката.Какво е междуболтовото и центр.отвор на джантите,Няма резервна гума и крик,дали е като акорда с лепило или е с патерица,Как изглежда аварийния комплект който стои в багажника(крик ключ и т.н)В краката на пасажера има някаква жабка ама не се отваря(най-вероятно е счупена дръжката)това жабка ли е.Скакво масло ги карате 0w30 или 5w30 БЛАГОДАРЯ
  2. Моята и тя е внос от Швейцария,като лоста е на ауто при подаване на контакт светват фаровете,нямам никакви тикса и прочие.Фаровете са ксенон на къси и крушка на дълги(ако има значение)
  3. Колеги,как да направя капака на багажника на седанова хонда акорд 2010г да се отваря до горе от копчето на дистанционното.Няма пружини няма нищо подобно,има две арматурни пръчки,които имат две цепки където мога да легнат,ама не може да се премести в друга позиция.прилагам снимка.Бях чел тук във форума,че ако се премести мястото на пръчката на другото легло се отваря до горе,ама не мърда това желязо.
  4. И аз като новак да кажа,тънка тенекия.Като напомпя музиката и огледалото в купето почва да тънцува.П.С и моя капак вибрира на неравности,точно там между чистачките.
  5. Там няма бутони,или аз не виждам.
  6. И аз като новобранец да се изкажа,колата има екстри ++++ ама бутоните за блутут къде са?(високия клас на оборудване Луксозно изпълнение Executive- PLUS )така пише в обявата.
  7. Благодаря,колеги,прочетох темите за газ,вече съм подготвен.
  8. То е ясно че куатрото си е легенда.Имах и ауди А4 само на предно,доста добре се държеше на сняг,ще видим Акорда как ще се представи.
  9. Колеги,при монтиране на газова уредба трябва ли ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се слага устройство да смазва клапаните.
  10. Колеги,имам чейнджър със шест диска,пише че има вътре три,ама нито излиза диск нито мога да пъхна.Има ли по някакъв начин да се ресетне таз апаратура,и как да извадя тези дискове.
  11. Колеги,от скоро имам хонда акорд 8 ,2,4 бензин автомат,въпроса ми е,как се държи на сняг.(до сега съм карал куатро на ауди).Мерси
  12. Да незнаех,извинение.
×
×
  • Създай нов...